Технологія десертів молочних з використанням карагінанів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 25.03.2011 / Г. О. Сабадош ; наук. керівник А. Б. Горальчук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30881 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
637.141.8
613.28
Кл.слова (ненормированные): десерти молочні -- карагінани -- гелеподібна продукція -- піноподібна продукція -- десерты молочные -- каррагинаны -- гелеобразная продукция -- пенообразная продукция -- dairy desserts -- carrageenans -- gelling products -- foaming products -- Доп. точки доступа: Горальчук, Андрій Богданович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі