Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
УДК
664.144
634.10
Кл.слова (ненормированные): кремово-збивні цукерки -- насіння чіа -- функціонально-технологічні властивості -- хімічний склад -- харчова цінність -- кремово-сбивные конфеты -- семена чиа -- функционально-технологические свойства -- химический состав -- пищевая ценность -- cream-whipped candies -- chia seeds -- functional-technological properties -- chemical composition -- nutritional value -- Доп. точки доступа: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)