Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.144
Ш 66
.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.12.2020 / О. М. Шкляєв ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.

УДК
664.144
634.10

Кл.слова (ненормированные): кремово-збивні цукерки -- насіння чіа -- функціонально-технологічні властивості -- хімічний склад -- харчова цінність -- кремово-сбивные конфеты -- семена чиа -- функционально-технологические свойства -- химический состав -- пищевая ценность -- cream-whipped candies -- chia seeds -- functional-technological properties -- chemical composition -- nutritional value --
Доп. точки доступа: