Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 24.10.2018 / О. В. Бортнічук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 21 с. - Бібліогр.: с. 15-19
УДК
644.665.016.8
Кл.слова (ненормированные): пшеничні висівки -- суха молочна сироватка -- лактоза -- лецитин -- вітамін d3 -- борошно пшеничне -- борошно першого гатунку -- хлібобулочні вироби -- пшеничные отруби -- сухая молочная сыворотка -- витамин d3 -- мука пшеничная -- мука первого сорта -- хлебобулочные изделия -- wheat bran -- dry whey -- lactose -- lecithin -- vitamin d3 -- wheat flour -- wheat of the first grade -- bakery products -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)