Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

644.665.016.8
Б 83
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 24.10.2018 / О. В. Бортнічук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 15-19

УДК
644.665.016.8

Кл.слова (ненормированные): пшеничні висівки -- суха молочна сироватка -- лактоза -- лецитин -- вітамін d3 -- борошно пшеничне -- борошно першого гатунку -- хлібобулочні вироби -- пшеничные отруби -- сухая молочная сыворотка -- витамин d3 -- мука пшеничная -- мука первого сорта -- хлебобулочные изделия -- wheat bran -- dry whey -- lactose -- lecithin -- vitamin d3 -- wheat flour -- wheat of the first grade -- bakery products --
Доп. точки доступа: