Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 25.12.2012 / М. В. Обозна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
637.38
Кл.слова (ненормированные): сухе знежирене молоко -- рослинні білкові продукти -- крохмалевмісна сировина -- адгезія -- полярність -- гідротермічна обробка -- вологоутримуюча здатність -- вілна волога -- заморожування -- сухое обезжиренное молоко -- растительные белковые продукты -- крахмалосодержащее сырье -- адгезия -- полярность -- гидротермическая обработка -- влагоудерживающая способность -- свободная влага -- замораживание -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)