Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.38
О-21
.
Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 25.12.2012 / М. В. Обозна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
637.38

Кл.слова (ненормированные): сухе знежирене молоко -- рослинні білкові продукти -- крохмалевмісна сировина -- адгезія -- полярність -- гідротермічна обробка -- вологоутримуюча здатність -- вілна волога -- заморожування -- сухое обезжиренное молоко -- растительные белковые продукты -- крахмалосодержащее сырье -- адгезия -- полярность -- гидротермическая обработка -- влагоудерживающая способность -- свободная влага -- замораживание --
Доп. точки доступа: