Розробка технології заквашувальних препаратів прямого внесення для йогурту та сметани [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія / І. О. Романчук ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2001. - 18 с. - Б. ц.
УДК
637.146.1/.34
Ключові слова: закваска -- заквашувальна композиція -- молочнокислі бактерії -- молочнокислі закваски -- ферментовані молочні продукти -- заквасочная композиция -- молочнокислые бактерии -- молочнокислые закваски -- ферментовані молочні продукти -- leaven -- leavening composition -- lactic acid bacteria -- lactic acid starter cultures -- fermented milk products -- Анотація: Робота присвячена науковому обґрунтуваннюсидорович та розробці практичних засобів щодо створення нових технологій виробництва заквашувальних препаратів. Додаткові точки доступу: Укр. держ. ун-т харч. технологій