Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.15 Первинна обробка продуктів рослинництва : захищена 06.06.2007 / В. А. Насіковський ; Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2007. - 21 с. - Бібліогр.: с. 18
УДК
633.11
631.56
664.6/.7
Кл.слова (ненормированные): зерно -- технологічні властивості -- способи зберігання -- режими зберігання -- температура сушіння -- експозиція сушіння -- хлібопекарські властивості -- макаронні властивості -- якість -- технологические свойства -- способы хранения -- режимы хранения -- температура сушки -- экспозиция сушки -- хлебопекарские свойства -- макаронные свойства -- качество -- corn -- technological properties -- methods of saving -- modes of saving -- temperature of drying -- display of drying -- bread-baking properties -- macaroni properties -- quality -- Доп. точки доступа: Нац. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)