Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продуктивності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ебіенфа Пол Діведі Імомотімі ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2016. - 20 с. - Б. ц.
УДК
663.993.42
Ключові слова: карамельний солод -- моделювання -- обжарювання -- перемішування -- пивоварна сировина -- карамельный солод -- моделирование -- обжаривание -- перемешивание -- пивоварное сырье -- caramel malt -- modeling -- roasting -- mixing -- brewing raw materials -- Анотація: Робота присвячена підвищенню ефективності приготування карамельного солоду для виробництва темних сортів пива на основі створення обжарювального апарата барабанного типу. Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій