Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 06.2007 / Т. М. Денисенко ; наук. керівник Г. Б. Рудавська ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2007. - 24 с. - Бібліогр.: с. 20-21. - Б. ц.
УДК
664.68
658.62
005.52
Кл.слова (ненормированные): борошняні кондитерські вироби -- печиво -- пряники -- вафлі -- біологічна цінність -- харчова цінність -- нетрадиційна сировина -- товарознавча характеристика -- мучные кондитерские изделия -- печенье -- пряники -- вафли -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- нетрадиционное сырьё -- товароведная характеристика -- flour pastry -- biscuits -- cakes -- waffles -- biological value -- nutritional value -- non-traditional raw material -- commodity expert description -- Доп. точки доступа: Рудавська, Ганна Богданівна\наук. керівник\ Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)