Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8.037
М 47
.
Підбір сортів абрикоса для зберігання у замороженому вигляді та одержання продуктів переробки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продуктів рослинництва : захищена 29.09.2000 / А. М. Мелконян ; Ін-т винограду і вина Магарач. - Ялта : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 15

УДК
634.21
664.8.037

Кл.слова (ненормированные): плоди -- абрикос -- низькотемпературне заморожування -- соковіддача -- біологічно активні речовини -- збереження -- якість -- плоды -- низкотемпературное замораживание -- сокоотдача -- биологически активные вещества -- сохраняемость -- качество -- fruit -- apricot -- low temperature freezing -- juicing -- biologically active substances -- preservation -- quality --
Доп. точки доступа: