Підбір сортів абрикоса для зберігання у замороженому вигляді та одержання продуктів переробки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка і зберігання продуктів рослинництва : захищена 29.09.2000 / А. М. Мелконян ; Ін-т винограду і вина Магарач. - Ялта : [б. в.], 2000. - 17 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
634.21
664.8.037
Кл.слова (ненормированные): плоди -- абрикос -- низькотемпературне заморожування -- соковіддача -- біологічно активні речовини -- збереження -- якість -- плоды -- низкотемпературное замораживание -- сокоотдача -- биологически активные вещества -- сохраняемость -- качество -- fruit -- apricot -- low temperature freezing -- juicing -- biologically active substances -- preservation -- quality -- Доп. точки доступа: Ін-т винограду і вина Магарач
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)