Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
Б 61
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 05.10.2006 / О. А. Білик ; наук. керівник В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.

УДК
664.6

Ключові слова: спк -- фп нейтраза 1,5 mg -- фунгаміл 2500 sg -- ацетат кальцію -- аскорбінова кислота -- якість хлібобулочних виробів -- клейковина -- фунгамил 2500 sg -- ацетат кальция -- аскорбиновая кислота -- качество хлебобулочных изделий -- gluten -- enzymatic agent neutrase 1,5 mg -- fungamyl 2500 sg -- acetate calcium -- ascorbic acid -- quality of bakery foods --
Додаткові точки доступу: