Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / А. О. Башта ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2007. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.162
633.11
Ключові слова: патока -- пшениця -- ферментативне розріджування -- пшеница -- ферментативное разжижение -- treacle -- wheat -- enzymatic dilution -- Анотація: Робота присвячена розробленню технології високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини - фуражного зерна пшениці. В дисертаційній роботі представлено теоретичні і експерементальні результати щодо закономірностей підготовки та гідролізу крохмалю беспосередньо із пшениці, отримання якісних гідролізатів та готового продукту. Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій