Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 29.10.1999 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; наук. керівник В. В. Полевич ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1999. - 19 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
УДК
663.476
Кл.слова (ненормированные): пиво -- солод -- несолоджене сорго -- ферментні препарати -- показники якості -- кількісна оцінка -- несоложеное сорго -- ферментные препараты -- показатели качества -- количественная оценка -- beer -- malt -- unmalted sorghum -- enzyme compositions -- quality indices -- numerical estimating -- Доп. точки доступа: Полевич, Віталій Вадимович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)