Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.476
О-80
.
Розробка та дослідження процесу виробництва пива з використанням несолодженого сорго [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 29.10.1999 / Отасовіє Вілсон Егбомон ; наук. керівник В. В. Полевич ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 19 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.

УДК
663.476

Кл.слова (ненормированные): пиво -- солод -- несолоджене сорго -- ферментні препарати -- показники якості -- кількісна оцінка -- несоложеное сорго -- ферментные препараты -- показатели качества -- количественная оценка -- beer -- malt -- unmalted sorghum -- enzyme compositions -- quality indices -- numerical estimating --
Доп. точки доступа: