Підвищення ефективності роботи та довговічності м'ясорізальних машин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.02.2014 / О. В. Батраченко ; наук. керівник О. І. Некоз ; Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-19
УДК
637.513
Кл.слова (ненормированные): м'ясна сировина -- подрібнення -- вовчки -- кутери -- ефективність роботи -- довговічність -- різальний інструмент -- зносостійкість -- мясное сырье -- измельчение -- волчки -- куттеры -- эффективность работы -- долговечность -- режущий инструмент -- износостойкость -- meat raw material -- grinding down -- meat grinders -- bowl cutters -- efficiency of work -- longevity -- cutting instrument -- wearproofness -- Доп. точки доступа: Некоз, Олександр ІВанович\наук. керівник\ Вінниц. нац. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)