Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
П 27
.
Підвищення ефективності використання виробничих ресурсів хлібопекарської промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.02 Економіка сільського господарства і АПК : захищена 26.10.2005 / М. М. Перелигін ; наук. керівник Л. Д. Павловська ; Держ. агроекол. ун-т. - Житомир : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.

УДК
664.6
338.3

Кл.слова (ненормированные): економiчна ефективність -- виробничі ресурси -- хлібопекарська промисловість -- хліб -- хлібобулочні вироби -- якість продукції -- прибутковість -- моделювання -- оптимальні витрати -- экономическая эффективность -- производственные ресурсы -- хлебопекарная промышленность -- хлеб -- хлебобулочные изделия -- качество продукции -- прибыльность -- моделирование -- оптимальные затраты -- economic efficiency -- production resources -- bakery industry -- bread -- bakery products -- product quality -- profitability -- modeling -- optimum expenses --
Доп. точки доступа: