Підвищення ефективності використання виробничих ресурсів хлібопекарської промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.02 Економіка сільського господарства і АПК : захищена 26.10.2005 / М. М. Перелигін ; наук. керівник Л. Д. Павловська ; Держ. агроекол. ун-т. - Житомир : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - Б. ц.
УДК
664.6
338.3
Кл.слова (ненормированные): економiчна ефективність -- виробничі ресурси -- хлібопекарська промисловість -- хліб -- хлібобулочні вироби -- якість продукції -- прибутковість -- моделювання -- оптимальні витрати -- экономическая эффективность -- производственные ресурсы -- хлебопекарная промышленность -- хлеб -- хлебобулочные изделия -- качество продукции -- прибыльность -- моделирование -- оптимальные затраты -- economic efficiency -- production resources -- bakery industry -- bread -- bakery products -- product quality -- profitability -- modeling -- optimum expenses -- Доп. точки доступа: Павловська, Людмила Денисівна\наук. керівник\ Держ. агроекол. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)