Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / О. І. Кравченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.6
Кл.слова (ненормированные): хлібобулочні вироби -- дієтичні добавки -- біологічна цінність -- харчова цінність -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- хлебобулочные изделия -- диетические добавки -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)