Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.6
К 78
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / О. І. Кравченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-18

УДК
664.6

Кл.слова (ненормированные): хлібобулочні вироби -- дієтичні добавки -- біологічна цінність -- харчова цінність -- органолептичні показники якості -- фізико-хімічні показники якості -- хлебобулочные изделия -- диетические добавки -- биологическая ценность -- пищевая ценность -- органолептические показатели качества -- физико-химические показатели качества --
Доп. точки доступа: