Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.514'62
Г 67
.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 31.10.2007 / В. Г. Горбань ; наук. керівник В. О. Коваленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27549 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-16

УДК
637.514'62
637.521.4
641.512

Кл.слова (ненормированные): ферменти протеолітичні -- композиція протеолітичних ферментів -- протомегатерин г20х -- папаін -- направлений протеоліз -- м'ясні кулінарні вироби -- фарш з яловичини -- яловичина ферментована -- ферменты протеолитические -- композиция протеолитических ферментов -- папаин -- направленный протеолиз -- мясные кулинарные изделия -- фарш из говядины -- говядина ферментированная -- proteolytic enzymes -- composition of proteolytic enzymes -- protomegaterin g20x -- papain -- directed proteolysis -- meat culinary products -- fermented beef minced meat --
Доп. точки доступа: