Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та апарати харчових виробництв : захищена 19.11.1999 / В. В. Сафонов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1999. - 34 с. - Бібліогр.: с. 28-30
УДК
664.8.037
621.56
Кл.слова (ненормированные): апарати охолодження -- апарати заморожування -- рідкі харчові продукти -- підвищена енергоекономічність -- екологічна безпечність -- аппараты охлаждения -- аппараты замораживания -- жидкие пищевые продукты -- повышенная энергоэкономичность -- экологическая безопасность -- apparatus for cooling -- apparatus for freezing -- fluid food products -- improved energoeconomy -- oecological safety -- Доп. точки доступа: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)