Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння : захищена 24.10.2012 / Р. М. Мукоїд ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.43
Кл.слова (ненормированные): овес -- плівчастий -- голозерний -- солод -- солодорощення -- екстракт -- біологічно активні речовини -- пленочный -- голозерный -- солодовыращивание -- экстракт -- биологически активные вещества -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)