Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
664.68
С 54
Собко , Анна Борисівна
.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / А. Б. Собко . -
Київ : [б. в.]
,
2009
. -
20
с. - Б. ц.
УДК
664.68
613.292
Ключові слова:
бета-каротин
--
борошняні кондитерські вироби
--
йод
--
курячі яйця
--
морська капуста (ламінарія)
--
репродуктивне призначення
--
фолієва кислота
--
мучные кондитерские изделия
--
куриные яйца
--
морская капуста (ламинария)
--
репродуктивное назначение
--
фолиевая кислота
--
beta-carotene
--
flour confectionery products
--
iodine
--
chicken eggs
--
seaweed (kelp)
--
reproductive purpose
--
folic acid
--
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання