Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 25.10.2007 / В. М. Ветров ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2007. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
637.247
664.38
Кл.слова (ненормированные): білково-вуглеводна сировина -- молочна сировина -- напівфабрикати -- сколотини -- мікробний екзополісахарид -- ксампан -- структурована десертна продукція -- белково-углеводное сырье -- молочное сырье -- полуфабрикаты -- пахта -- микробный экзополисахарид -- структурированная десертная продукция -- protein-carbonation -- milk crude -- semifinished articles -- a buttermilk -- microbe`s exopolysaccharides -- xampane -- structural dessert foods -- Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\ Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)