Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

621.928
Ф 19
.
Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Л. Г. Фалько ; наук. керівник І. М. Заплетніков ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Б. ц.

УДК
621.928
664

Ключові слова: адгезія -- віброадгезійний сепаратор -- дека -- інтенсифікація -- адгезия -- виброадгезионный сепаратор -- деко -- интенсификация -- adhesion -- vibroadhesive separator -- deck -- intensification --
Анотація:
Головною метою дисертаційної роботи є створення та дослідження процесу віброадгезійної сепарації, розробка нових конструкцій сепараторів для поділу високодисперсних продуктів.
Наукова новизна роботи полягає в наступному:
- розроблено методику досліджень коефіцієнта зовнішнього тертя для шару високодисперсних частинок;
- розроблено методику визначення меж інтенсивності коливань сепаруючої поверхні в процесі віброадгезійної сепарації;
- у математичній моделі вібраційного переміщення враховано адгезійні якості шару високодисперсних частинок та вплив генеруючої системи штучних режимів вібропереміщення.
Практична цінність роботи полягає у розробці конструкцій віброадгезійних сепараторів.
Додаткові точки доступу: