Наукове обґрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 03.06.1999 / М. І. Пересічний ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 1999. - 36 с. - Бібліогр.: с. 27-32. - Б. ц.
УДК
664
642.5
Ключові слова: технологія -- страви -- кулінарні вироби -- радіозахисна дія -- харчові композиції -- технология -- блюда -- кулинарные изделия -- радиозащитное действие -- пищевые композиции -- technology -- dishes -- culinary products -- radioprotective action -- food compositions -- Додаткові точки доступу: Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)