Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 19.11.2012 / В. Ф. Ялпачик ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], 2012. - 32 с. - Бібліогр.: с. 22-29
УДК
664.8.037.5
Ключові слова: плодоовочева сировина -- процес заморожування -- низькотемпературне зберігання -- довготривале зберігання -- енергозберігаюча технологія -- теплофізичні характеристики -- температурне поле -- тепловий потік -- плодоовощное сырье -- процесс замораживания -- низкотемпературное хранение -- длительное хранение -- энергосберегающая технология -- теплофизические характеристики -- температурное поле -- тепловой поток -- Анотація: Забезпечення необхідного рівня продовольчої безпеки держави вимагає не тільки розвитку агрокультури основних сільськогосподарських культур, підвищення їх урожайності та екологічної чистоти, але й розвитку постурожайних технологій, технічних засобів та підприємств для довготривалого зберігання харчової сировини і продуктів, як з малими втратами маси, так і з мінімальними втратами показників їх харчової цінності. Додаткові точки доступу: Одес. держ. акад. холоду
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)