Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 19.11.2012 / В. Ф. Ялпачик ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], 2012. - 32 с. - Бібліогр.: с. 22-29
УДК
664.8.037.5
Кл.слова (ненормированные): плодоовочева сировина -- процес заморожування -- низькотемпературне зберігання -- довготривале зберігання -- енергозберігаюча технологія -- теплофізичні характеристики -- температурне поле -- тепловий потік -- плодоовощное сырье -- процесс замораживания -- низкотемпературное хранение -- длительное хранение -- энергосберегающая технология -- теплофизические характеристики -- температурное поле -- тепловой поток -- Доп. точки доступа: Одес. держ. акад. холоду
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)