Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8.037.5
Я 51
.
Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 19.11.2012 / В. Ф. Ялпачик ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], . - 32 с. - Бібліогр.: с. 22-29

УДК
664.8.037.5

Кл.слова (ненормированные): плодоовочева сировина -- процес заморожування -- низькотемпературне зберігання -- довготривале зберігання -- енергозберігаюча технологія -- теплофізичні характеристики -- температурне поле -- тепловий потік -- плодоовощное сырье -- процесс замораживания -- низкотемпературное хранение -- длительное хранение -- энергосберегающая технология -- теплофизические характеристики -- температурное поле -- тепловой поток --
Доп. точки доступа: