Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

641.822
Д 26
.
Технологія закусок овочевих з гетерогенною структурою з використанням аквафаби [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 16.09.2025 / В. В. Дегтяр ; наук. керівник А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 328 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/71537 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-18, 197-222. - Б. ц.

Додатки: с. 223-328
УДК
641.822
664.84.022
635.65

Ключові слова: зерна бобових -- овочева сировина -- аквафаба -- ефективна в’язкість -- емульгувальні властивості -- структурно-механічні показники -- функціонально-технологічні властивості -- закуска -- гетерогенна структура -- зёрна бобовых -- овощное сырьё -- эффективная вязкость -- эмульгирующие свойства -- структурно-механические показатели -- функционально-технологические свойства -- гетерогенная структура -- legume grains -- vegetable raw materials -- aquafaba -- effective viscosity -- emulsifying properties -- structural and mechanical properties -- functional and technological properties -- appetizers -- heterogeneous structure --
Додаткові точки доступу: