Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

05.18.16
Ш 37
.
Удосконалення технології фритюрної жарки крохмалоутримуючої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Л. Є. Шевченко ; наук. керівник В. С. Кривич ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Б. ц.

УДК
05.18.16

Ключові слова: крохмаль -- процес жаріння -- сировина -- технологія харчових виробництв -- рослинні олії -- крахмал -- процесс жарки -- сырье -- технология пищевых производств -- растительные масла -- starch -- roasting process -- raw -- food production technology -- vegetable oils --
Анотація:
Дісертация присвячена розробке технології регенерації фритюрних олій після термічного впливу з використанням бінарних систем органічних розчинників різної полярності.
Наукова новизна роботи полягає в тому, що в ній:
- обґрунтовується фритюрна стійкість рафінованої соняшникової олії (з різним терміном зберегання) у процесі фритюрної жарки крохмолеутвориваючої сировини;
- обґрунтовуються терміни зберегання регенерованої олії для використання під час фритюрної обробки крохмалеутвориваючої сировини, запропанована композиція фритюру на основі регенерованої олії і рафінованої соняшникової олії;
- обґрунтовуються терміни зберегання регенерованої олії для використання під час фритюрної обробки крохмалеутвориваючої сировини, запропанована композиція фритюру на основі регенерованої олії і рафінованої соняшникової олії;
- обґрунтована і експериментольно реалізована фритюрна жарка картоплі брусочками з використанням розробленої композиції як теплоносія.
Додаткові точки доступу: