Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.247
Д 27
.
Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 11.10.2018 / Л. Г. Дейниченко ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21

УДК
637.247
664.38
634.7

Кл.слова (ненормированные): молочно-білкові концентрати -- плодово-ягідні коагулянти -- сколотини -- калина -- журавлина -- ягідні пюре -- молочно-белковые концентраты -- плодово-ягодные коагулянты -- пахту -- клюква -- ягодные пюре -- milk-protein concentrates -- fruit-berry coagulants -- buttermilk -- viburnum -- cranberries -- berry purees --
Доп. точки доступа: