Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.64
Р 59
.
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 29.03.2012 / І. С. Роговий ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
664.64

Кл.слова (ненормированные): біоорганічні сполуки кальцію -- напівфабрикат кістковий харчовий -- емульсія -- пісочне тісто -- напівфабрикат пісочний випечений -- биоорганические соединения кальция -- полуфабрикат костный пищевой -- эмульсия -- песочное тесто -- полуфабрикат песочный выпеченный --
Доп. точки доступа: