Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 29.03.2012 / І. С. Роговий ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15
УДК
664.64
Кл.слова (ненормированные): біоорганічні сполуки кальцію -- напівфабрикат кістковий харчовий -- емульсія -- пісочне тісто -- напівфабрикат пісочний випечений -- биоорганические соединения кальция -- полуфабрикат костный пищевой -- эмульсия -- песочное тесто -- полуфабрикат песочный выпеченный -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)