Оцінка м'ясних і забійних якостей помісних бичків лебединської породи різних генотипів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 29.02.2000 / О. Б. Кисельов ; наук. керівник В. І. Ладика ; Сум. держ. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2000. - 19 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
УДК
636.2.082
Кл.слова (ненормированные): поєднання порід -- м'ясна продуктивність -- морфологічний склад -- якість м'яса -- дегустація -- собівартість -- рентабельність -- сочетаемость пород -- мясная продукция -- морфологический состав -- качество мяса -- дегустация -- себестоимость -- рентабельность -- combinability of sorts -- meat efficiency -- morphological composition -- meat quality -- test -- prime cost -- profitability -- Доп. точки доступа: Ладика, Володимир Іванович\наук. керівник\ Сум. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)