Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 05.10.2006 / М. М. Антонюк ; наук. керівник Л. Ю. Арсеньєва ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.
УДК
664.665
Кл.слова (ненормированные): селен -- гідроселеніт натрію -- солодорощення -- селеновмісний солод сої -- технологія збагачення хліба -- гидроселенит натрия -- солодоращение -- селенообогащенный солод сои -- технология обогащения хлеба -- selenium -- sodium hydroselenit -- growing of the malt -- soybean malt containing -- containing the selenium -- technology of bread enrichment -- Доп. точки доступа: Арсеньєва, Лариса Юріївна\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)