Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 16.06.2006 / А. В. Слащева ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27548 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
637.521.47
664.953
633.494
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикат -- топінамбур -- риба -- м’ясо -- січені вироби -- антиоксидант -- заморожування -- полуфабрикат -- топинамбур, -- рубленые изделия -- антиоксидант -- рыба -- мясо -- замораживание -- semi-finished product -- jerusalem artichoke -- minced products -- antioxidant -- fish -- mea -- freezing -- Доп. точки доступа: Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі