Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів з використанням соєвого білково-жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 21.01.1998 / В. Г. Бурак ; наук. керівник М. М. Клименко ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
УДК
637.523
637.518
635.655
Кл.слова (ненормированные): м'ясо -- соя -- сбжз -- гідратація -- якість -- холестерин -- моделювання -- мясо -- сбжо -- гидратация -- качество -- моделирование -- meat -- soy-bean -- spfe -- hydration -- cholesterine -- modelling -- Доп. точки доступа: Клименко, М. М.\наук. керівник\ Укр. держ. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)