Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.521
Ж 51
.
Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використаннями кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.12.2015 / Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19

УДК
637.521

Кл.слова (ненормированные): напівфабрикати м'ясні -- посічені заморожені -- харчові інгредієнти -- кріопротекторна дія -- суміши -- функціонально-технологічні властивості -- заморожування -- розморожування -- полуфабрикаты мясные -- иссеченные замороженные -- пищевые ингредиенты -- криопротекторное действие -- смеси -- функционально-технологические свойства -- замораживание -- размораживание --
Доп. точки доступа: