Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використаннями кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.12.2015 / Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
637.521
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикати м'ясні -- посічені заморожені -- харчові інгредієнти -- кріопротекторна дія -- суміши -- функціонально-технологічні властивості -- заморожування -- розморожування -- полуфабрикаты мясные -- иссеченные замороженные -- пищевые ингредиенты -- криопротекторное действие -- смеси -- функционально-технологические свойства -- замораживание -- размораживание -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)