Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.84
С 29
.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих продуктів : захищена 23.12.2005 / І. О. Селіванська ; наук. керівник М. О. Грішин ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.

УДК
664.84.047
633.34

Кл.слова (ненормированные): соя -- борошно соєве -- вологотеплова обробка -- екстракція -- соєво-молочний концентрат -- окара -- сушіння -- сухе соєве молоко -- соєві консерви -- мука соевая -- влаготепловая обработка -- экстракция -- соево-молочный концентрат -- сушка -- сухое соевое молоко -- соевые консервы -- soy-beans -- soy-flour -- water-heat processing -- extraction -- soy-milk concentrated products -- okara -- drying -- dry soy-milk -- soy`s tinned products --
Доп. точки доступа: