Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.82
С 63
.
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 10.10.2019 / Є. Б. Соколова ; наук. керівник А. М. Одарченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 21 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34054 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-17. - Б. ц.

УДК
663.82
664.85.037.59
658.62

Кл.слова (ненормированные): плодово-ягідна сировина -- смузі -- напівфабрикат для смузі -- полуниця -- сушені яблука -- вівсяні пластівці -- заморожування -- низькотемпературне зберігання -- плодово-ягодное сырье -- смузи -- полуфабрикат для смузи -- клубника -- сушеные яблоки -- овсяные хлопья -- замораживание -- низкотемпературное хранение -- fruit and berry raw materials -- smoothies -- semi-finished product -- strawberries -- dried apples -- oatmeal -- freezing -- low-temperature storage --
Доп. точки доступа: