Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 22.05.2014 / К. Р. Касабова ; наук. керівник О. В. Самохвалова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 24 с. - Бібліогр.: с. 19-21
УДК
664.68
Кл.слова (ненормированные): маффіни -- фізіологічно функціональні -- інгредієнти -- продукти переробки -- харчова цінність -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- якість -- маффины -- физиологически функциональные -- ингредиенты -- продукты переработки -- пищевая ценность -- органолептические показатели -- физико-химические показатели -- качество -- muffins -- physiologically functional -- ingredients -- the products of processing -- nutritive value -- organoleptic parameters -- physical-chemical parameters -- quality -- Доп. точки доступа: Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)