Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.685.6
С 59
.
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромісткості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.05.2015 / І. О. Соколовська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-19

УДК
664.685.6

Кл.слова (ненормированные): білковий крем -- пектин -- альгінат натрію -- комплекс структуроутворювачів -- пюре чорниці -- пюре обліпихи -- заморожування крему -- белковый крем -- альгинат натрия -- комплекс структурообразователей -- пюре черники -- пюре облепихи -- замораживание крема --
Доп. точки доступа: