Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.788
Д 67
.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 21.11.2013 / А. О. Донець ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17

УДК
664.788

Кл.слова (ненормированные): зерно -- водо-теплова обробка -- крупи гречані -- ядриця -- проділ -- поле-нвч -- біологічна цінність -- водо-тепловая обработка -- крупы гречневые -- ядрица -- пробор -- поле-свч -- биологическая ценность --
Доп. точки доступа: