Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.674.05
Ш 37
.
Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 24.10.2008 / О. Є. Шевченко ; наук. керівник Г. І. Дюкарева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
663.674.05
664.8.022

Кл.слова (ненормированные): морозиво -- товарознавча оцінка -- молочно-білковий концентрат -- копреципітат -- еламін -- йодовмісна добавка -- термокислотна коагуляція -- мороженое -- товароведная оценка -- молочно-белковый концентрат -- копреципитат -- эламин -- йодосодержащая добавка -- термокислотная коагуляция -- ice-cream -- merchandise estimation -- milk-protein concoction -- kopretsipitat -- elamin -- iodine-containing additive -- thermoacid coagulation --
Доп. точки доступа: