2024 |
1 | > Design of a universal low-temperature rotary apparatus for making meat and vegetable products considering the integrated adaptive mechanism [Electronic resource] / A. Zahorulko, N. Penkina, T. Zhelieva, H. Chmil, M. Prykhodko, O. Kobets, S. Need> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 11 (129). - P. 14–24. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.305550. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 85-96 | |
---|
3 | > Онищенко, В'ячеслав Миколайович. Програма та методичні вказівки до навчальної практики [Текст] : для студентів РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових виробництв / В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2024. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
4 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 17.05.2023, Бюл. № 20. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Використання нетрадиційних видів м’ясної сировини у складі напівкопчених ковбас [Текст] / Т. С. Желєва> // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : тези матеріалів IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 21 верес. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 92-93 | Повний текст |
---|
6 | > Калюжна, Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса [Текст] / Ю. Калюжна ; наук. керівник Т. С. Желєва> // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : збірник тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів і студендів з міжнар. участю, м. Львів, 18 трав. 2023 р. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. - С. 287-288 | Повний текст |
---|
7 | > Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semifinished product with a high degree of readiness [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, M. Yancheva, O. Savinok, L. Yakovets, T. Zhelieva, O. Skoromna, L. Sushko, A. Kainash, N. Tytarenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11(122). - P. 6-14. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.276249. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
8 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження / авт.-уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2023. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів [Текст] / Т. С. Желєва, К. О. Щербак> // Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference, November 10, 2023. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2023. - P. 25 | Повний текст |
---|
10 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B4/06, A23L13/60, A23L13/40, A23L29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 18.05.2023, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
11 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36. Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
12 | >Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
13 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Використання харчових добавок рослинного походження у складі заморожених м’ясних виробів [Текст] / Т. С. Желєва> // Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. Серія: Техн. науки. - 2022. - № 3. - С. 51-63 | |
---|
14 | >Пат. 151879 Україна, МПК A23L21/10. Спосіб отримання пастили [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106774 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
15 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку [Текст] / Т. С. Желєва, Ю. С. Калюжна> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 57 | |
---|
16 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці [Текст] / Т. С. Желєва, С. О. Чернишов> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 58 | |
---|
17 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Визначення впливу харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці [Текст] / Т. С. Желєва> // Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 18 жовт. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 154-155 | Повний текст |
---|
18 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Дистанційне навчання як форма сучасної освіти [Текст] / Т. С. Желєва> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, ПНПУ ім. К. Д. Ушинського, 27-28 жовт. 2022 р. - 2022. - С. 129-132 | Повний текст |
---|
19 | >Пат. 151877 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106768 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
20 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
21 | > Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : збірник тест. завдань для самост. підгот. та перевірки знань студентів ден. та заочн. форм навчання спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр / уклад.: М. О. Янчева, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 33 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
22 | >Пат. 151578 Україна, МПК A23L 21/10. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчих ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106787 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 17.08.2022, Бюл. № 33. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
23 | > Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення [Текст] : збірник тест. завдань для самост. підгот. та перевірки знань студентів з дисципліни, для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження СВО магістр / уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Інноваційні технології м’ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Н. Г. Гринченко, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення [Текст] : збірник тест. завдань для самост. підгот. та перевірки знань для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти магістр / уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 21 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2021 |
26 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва> // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021 | Повний текст |
---|
27 | > Харчові технології [Текст] : збірник тест. завдань для самост. підгот. та перевірки знань студентів з дисципліни, для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр / уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 40 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
28 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Використання крохмалю в м’ясній промисловості [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Камсуліна> // Science and Practice : Implementation to Modern Society of X International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 4-5, 2021. - Manchester : Peal Press Ltd., 2021. - P. 649-651 | Повний текст |
---|
29 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва, Д. Г. Бубенець> // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Мелітополь, 01-26 листоп. 2021 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 210-212 | Повний текст |
---|
30 | > Янчева, Марина Олександрівна. Технологія оздоровчих харчових продуктів (у схемах і таблицях) [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 97 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
31 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів [Текст] / Т. С. Желєва, А. Р. Розуменко> // Modern Aspects of Science and Practice : XІ International Scientific and Practical Conference, Melbourne, November 30 – December 3, 2021. - 2021. - P. 570-572 | Повний текст |
---|
32 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Технологія продуктів оздоровчого харчування (у схемах і таблицях) [Текст] : навч. посібник / В. А. Большакова, М. О. Янчева, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 98 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Перспективи використання модифікованих крохмалів у технології м’ясних виробів [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 69-70 | |
---|
34 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Вплив харчових добавок рослинного походження на функціонально-технологічні властивості заморожених м’ясних напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, А. Р. Розуменко> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки. - Херсон : Гельветика, 2021. - № 4. - С. 47-53 | Повний текст |
---|
35 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців [Текст] / В. А. Большакова, Т. С. Желєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 232-235 | |
---|
36 | > Неймак, Л. Р. Перспективи використання біологічно активних добавок на основі топінамбура у складі м’ясних виробів [Текст] / Л. Р. Неймак, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - 2021. - С. 52 | |
---|
37 | > Ключка, Д. С. Дослідження процесів набрякання харчових волокон [Текст] / Д. С. Ключка, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 49 | |
---|
2020 |
38 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Основні проблеми системи вищої освіти України в умовах європейського освітнього простору [Текст] / Т. С. Желєва> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 53-54 | |
---|
39 | > Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студентів ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр. Ч. 3 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 78 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
40 | > Бойченко, Є. В. Критерії вибору харчових інгредієнтів для кріостабілізаційних систем [Текст] / Є. В. Бойченко, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 52 | |
---|
41 | > Розуменко, А. Р. Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції [Текст] / А. Р. Розуменко, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 65 | |
---|
42 | > Zhelieva, Tetiana. Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat products [Electronic resource] / T. Zhelieva, N. Kamsulina, O. Pavlova> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 4. - P. 52-61. - DOI 10.15673/fst.v14i4.1915. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
43 | > Kamsulina, Nataliya. The use of sunflower proteins in the composition of minced meat for frozen meat cut semi-finished products [Text] / N. Kamsulina, T. Zhelieva, O. Pavlova> // Food Science and Technology. - 2020. - Vol. 14, Issue 4. - С. 50-61 | |
---|
44 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Перспективи використання фаршу м’ясного замороженого з сумішшю «KRIOMEAT» в сегменті HORECA [Текст] / Т. С. Желєва> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 36-37 | Повний текст |
---|
45 | > Сировинні ресурси технології галузі [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт.-проф. программа Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 117 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5019 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-117. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
46 | > Zhelieva, Tetiana. Innovative ways to improve the production technology of meat loaves [Text] / T. Zhelieva> // Modern Global Trends in the Development of Innovative Scientific Researches : Proceedings of International Scientific Conference, Riga, March 20, 2020. - Riga : Baltija Publishing, 2020. - С. 120-124 | Повний текст |
---|
47 | > Харчові технології [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 121 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5014 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-121. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
48 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 75-76 | |
---|
2019 |
49 | > Якість, безпечність і конкурентоспроможність напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія. Ч. 3 / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. А. Гросул, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології» (освіт.-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / уклад. М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б .в.], 2019. - 34 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
51 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику [Текст] / Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва, О. В. Павлова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 24-35 | |
---|
2018 |
52 | > Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems [Text] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 1. - P. 32-38 | Повний текст |
---|
53 | > Мороз, Д. Д. Використання гідроколоїдів під час виробництва м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів [Текст] / Д. Д. Мороз, Т. С. Желєва> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIIІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 19-20 квіт. 2018 р. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. - С. 93-94 | Повний текст |
---|
54 | > Теоретичне та експериментальне обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
55 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання [Текст] / Т. С. Желєва, М. О. Янчева, О. О. Гринченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 31-45 | Повний текст |
---|
56 | > Екологічна упаковка для м’ясопродуктів – шлях до безпечного майбутнього України [Текст] / В. С. Бараннік, В. А. Румянцев ; наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 51 | |
---|
57 | > Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія / О. О. Гринченко, М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва, М. І. Погожих. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 99 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Янчева, Марина Олександрівна. Суміші «Кriomeat» у технологіях виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, В. А. Большакова> // The development of technical sciences: problems and solutions : Conference Proceedings, April 27-28, 2018. - Brno : Baltija Publishing, 2018. - P. 29-31 | Повний текст |
---|
59 | > Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 1, Issue 11-91. - P. 50-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.120793. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2017 |
60 | > Бердник, С. Г. Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці [Текст] / С. Г. Бердник, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 95 | |
---|
61 | > Півень, Т. С. Стан та перспективи розвитку ринку заморожених м’ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці [Текст] / Т. С. Півень, наук. керівник Т. С. Желєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 118-119 | |
---|
62 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Дистанційне навчання – форма сучасної електронної освіти [Текст] / Т. С. Желєва> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 215-216 | |
---|
63 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Сучасні тенденції використання гідроколоїдів у ковбасних виробах [Текст] / Т. С. Желєва, Н. О. Галушко> // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького : матеріали Міжнар. конф., 11-12 трав. 2017 р. - Львів : ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького, 2017. - Ч. 3. - С. 15-16 | Повний текст |
---|
64 | > Інноваційні технології м’ясних продуктів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій / уклад.: М. О. Янчева, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 43 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
65 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Технологічні аспекти використання гідроколоїдів та сумішей на їх основі у технологіях ковбасних виробів [Текст] / Т. С. Желєва, Н. О. Галушко> // Молодий вчений. - 2017. - № 4 (44). - С. 523-527 | Повний текст |
---|
2016 |
66 | > Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання напрямом підгот. 7.05170101, 8.05170101 Харчові технології та інженерія спец. Технології зберігання, консервування та переробки м'яса / уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 47 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
67 | > Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] / М. О. Янчева, М. І. Погожих, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва> // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали П'ятої Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 89-90 | Повний текст |
---|
68 | > Пернеровська, А. С. Сучасні аспекти використання харчових волокон під час виробництва функціональних м’ясних продуктів [Текст] / А. С. Пернеровська, Т. С. Желєва> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. - Кривий Ріг : Вид. ФОП Чернявський Д. О., 2016. - С. 98-99 | Повний текст |
---|
2015 |
69 | > Янчева, Марина Олександрівна. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва> // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1 (30). - С. 70-74 | Повний текст |
---|
70 | > Янчева, Марина Олександрівна. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м’ясних систем [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37 | Повний текст |
---|
71 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використаннями кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.12.2015 / Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц. | |
---|
72 | >Пат. 95893 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 1/314. Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201408188 ; Заявл. 21.07.2014 ; Опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2014 |
73 | > Cryoscopy research of solutions of food ingredients of polisaccharide nature [Electronic resource] / M. Yancheva, T. Zheleva, N. Pogozhych, O. Hrynchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 2, Issue 12. - С. 84-89. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.23513. - | Повний текстПовний текст |
---|
74 | >Пат. 94147 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 1/314. Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201406742 ; Заявл. 16.06.2014 ; Опубл. 27.10.2014, Бюл. № 20. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
75 | > Research of processes of swelling of food hydrocolloids for production of the frozen meat chopped products [Текст] / T. Zheleva, M. Yancheva, Ju. Dyrda, S. Samojlenko, О. Hrynchenko> // Innovative development trends in modern technical sciences: problems and prospects : research articles. - San Francisco : B&M Publishing, 2014. - P. 56-63 | Повний текст |
---|
76 | > Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, М. І. Погожих, О. О. Гринченко> // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2/12 (68). - С. 84-89 | Повний текст |
---|
77 | > Янчева, Марина Олександрівна. Розробка суміші кріопротекторної для використання у технологіях м’ясних заморожених виробів [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва> // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Другої Міжнар. наук.-техн. конф., 25-26 берез. 2014 р. - Київ : НУХТ, 2014. - С. 28-29 | Повний текст |
---|
78 | > Янчева, Марина Олександрівна. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва> // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45 | Повний текст |
---|
2013 |
79 | > Желева, Татьяна Сергеевна. Перспективы использования комплексных добавок криопротекторного действия в технологии мясных замороженных полуфабрикатов [Текст] / Т. С. Желева, М. А. Янчева> // Наука о питании: технологии, оборудование и безопасность пищевых продуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф. - Саратов, 2013. - С. 63-65 | Повний текст |
---|
2012 |
80 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 9 | |
---|
2011 |
81 | > Федак, Наталя Василівна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Електронний ресурс] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, Т. С. Желєва> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 177-178 | Повний текст |
---|
82 | > Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 19 | |
---|