Жеребкін Максим Васильович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1
Виробнича гнучкість підприємств харчової промисловості [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 15 с. - Б. ц.
2
Харчові добавки: технології та застосування [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 25 с. - Б. ц.
3
Технологічний тренінг [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 15 с. - Б. ц.
4 Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукове обґрунтування шляхів подолання дефіциту есенціальних мінеральних речовин [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 79-80
5 Головко, Тетяна Миколаївна.
Харчові добавки: технології та застосування [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 99 с. - Б. ц.
6 Головко, Тетяна Миколаївна.
Шляхи удосконалення організації виробнитцва м'ясних виробів [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, Б. С. Хижковий // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 143
Повний текст
7 Головко, Тетяна Миколаївна.
Сучасні тенденції виробництва м’ясних продуктів [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 21-22
Повний текст
8 Головко, Тетяна Миколаївна.
Сучасні аспекти створення м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, Р. О. Коваленков // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 123
Повний текст
2024
9 Хижковий, Б. С.
Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності [Текст] / Б. С. Хижковий ; наук. керівник М. В. Жеребкін // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 101
Повний текст
10 Сагітов, М. О.
Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів [Текст] / М. О. Сагітов ; наук. керівник М. В. Жеребкін // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 130
Повний текст
11
Буряк, попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білками [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, А. О. Геліх, А. М. Філон, Ю. Пан // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 27-43
Повний текст
2018
12 Головко, Тетяна Миколаївна.
Шляхи ефективної взаємодії вищої освіти та ринку праці [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 133-134
Повний текст
2014
13
Influence of motion parameters of the drying agent on kinetics of mixed heat transfer drying [Electronic resource] / M. Pogozhikh, A. Pak, A. Pak, M. Zherebkin // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 2, Issue 12. - С. 4-8. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.23715. -
Повний текстПовний текст
2012
14 Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. В. Жеребкін ; наук. керівник А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 222 с. - Бібліогр.: 159 назв. - Б. ц.
15 Жеребкін, Максим Васильович.
Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. В. Жеребкін ; наук. керівник А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 21 с. - Б. ц.
2004
16 Погожих, Николай Иванович.
Исследование процесса гидротермической обработки гречневой групы [Текст] / Н. И. Погожих, Н. М. Цуркан , М. В. Жеребкин // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - Вип. 4, № 2 (13). - С. 48-53