| 2025 |
| 1 | > Виробнича гнучкість підприємств харчової промисловості [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 15 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2 | > Харчові добавки: технології та застосування [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 25 с. - Б. ц. | |
|---|
| 3 | > Технологічний тренінг [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять та самост. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / авт.-уклад.: Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 15 с. - Б. ц. | |
|---|
| 4 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Наукове обґрунтування шляхів подолання дефіциту есенціальних мінеральних речовин [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 79-80 | |
|---|
| 5 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Харчові добавки: технології та застосування [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. G13 Харчові технології ОПП Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін. - Харків : ДБТУ, 2025. - 99 с. - Б. ц. | |
|---|
| 6 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Шляхи удосконалення організації виробнитцва м'ясних виробів [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, Б. С. Хижковий> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 143 | Повний текст |
|---|
| 7 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Сучасні тенденції виробництва м’ясних продуктів [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 21-22 | Повний текст |
|---|
| 8 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Сучасні аспекти створення м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, Р. О. Коваленков> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XXI Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 10-11 квіт. 2025 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2025. - С. 123 | Повний текст |
|---|
| 2024 |
| 9 | > Хижковий, Б. С. Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності [Текст] / Б. С. Хижковий ; наук. керівник М. В. Жеребкін> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 101 | Повний текст |
|---|
| 10 | > Сагітов, М. О. Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів [Текст] / М. О. Сагітов ; наук. керівник М. В. Жеребкін> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 130 | Повний текст |
|---|
| 11 | > Буряк, попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білками [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін, А. О. Геліх, А. М. Філон, Ю. Пан> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 27-43 | Повний текст |
|---|
| 2018 |
| 12 | > Головко, Тетяна Миколаївна. Шляхи ефективної взаємодії вищої освіти та ринку праці [Текст] / Т. М. Головко, М. В. Жеребкін> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 133-134 | Повний текст |
|---|
| 2014 |
| 13 | > Influence of motion parameters of the drying agent on kinetics of mixed heat transfer drying [Electronic resource] / M. Pogozhikh, A. Pak, A. Pak, M. Zherebkin> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 2, Issue 12. - С. 4-8. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.23715. - | Повний текстПовний текст |
|---|
| 2012 |
| 14 | > Жеребкін, Максим Васильович. Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. В. Жеребкін ; наук. керівник А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 222 с. - Бібліогр.: 159 назв. - Б. ц. | |
|---|
| 15 | > Жеребкін, Максим Васильович. Розробка процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / М. В. Жеребкін ; наук. керівник А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 21 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2004 |
| 16 | > Погожих, Николай Иванович. Исследование процесса гидротермической обработки гречневой групы [Текст] / Н. И. Погожих, Н. М. Цуркан , М. В. Жеребкин> // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. Серія: Техн. науки. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - Вип. 4, № 2 (13). - С. 48-53 | |
|---|