Заїка Володимир Петрович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2021
1
Охорона праці на підприємствах зберігання та переробки зерна [Текст] : навч. посібник / О. В. Нанка, О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, О. І. Шаповаленко, П. В. Гурський, В. П. Заїка, С. Г. Іващенко, А. О. Михайлюк, В. П. Богомолова, І. М. Лук'янов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 264 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-262 (47 назв). - Б. ц.
2020
2
Розрахунок складу багатокомпонентної помольної суміші [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторно-розрахункової роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с. - Б. ц.
3
Розрахунок складу двухкомпонентної помольної суміші [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторно-розрахункової роботи з дисципліни: "ОТПБМВ" / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 12 с. - Б. ц.
4
Вивчення обладнання для зволоження зерна [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с. - Б. ц.
5
Вивчення будови обладнання для сухого очищення поверхні зерна [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторноі роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 20 с. - Б. ц.
6
Вивчення будови вальцьового верстату [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 20 с. - Б. ц.
7
Вивчення будови ситовійочної машини [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 20 с. - Б. ц.
8
Вивчення будови розсівів [Текст] : метод. рек. та завдання щодо виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання / О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, С. А. Денисенко, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, І. М. Лук'янов, В. П. Заїка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 28 с. - Б. ц.
9 Kvyatko, Tetyana.
Benchmarking as an element of marketing activities of Ukrainian enterprises [Text] / T. Kvyatko, V. Zaika, О. Hridin // Modern scientific and technical methods of management information flow and their influence on the development of societ : the 5 th International scientific and practical conference, February 24-25, 2020. - Frankfurt am Main : SH SCW "New Route", 2020. - С. 12-14
Повний текст
10
Охорона праці на підприємствах зберігання та переробки зерна [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. В. Нанка, О. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, О. І. Шаповаленко, П. В. Гурський, В. П. Заїка, С. Г. Іващенко, А. О. Михайлюк, В. П. Богомолова, І. М. Лук'янов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2020. - 264 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260. - Б. ц.
2019
11
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : практикум / П. В. Гурський, О. В. Богомолов, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк, В. М. Кісь, І. М. Лук'янов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, 2019. - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253 (14 назв). - ISBN 978-617-7645-44-2 : Б. ц.
2018
12
Методологія наукових досліджень. Моделювання як форма наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13 -14. -
13
Методологія наукових досліджень. Захист магістерської роботи [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : Б.в., 2018. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18. -
14
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії форпресу ФП [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 16 с. : мал. - Бібліогр.: с. 16. -
15
Будова і принцип дії вакуум-апарату для згущення молока [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв для студентів стаціонар. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. - Б. ц.
Повний текст
16
Будова і принцип дії щіткової машини МЩ-7 [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Повний текст
17
Методологія наукових досліджень. Інформаційні процеси. Пошук і зберігання інформації [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 9 с. - Бібліогр.: с. 8-9 . -
18
Методологія наукових досліджень. Наукова організація та ефективність наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : Б.в., 2018. - 10 с. - Бібліогр.: с. 9-10. -
19
Будова і принцип дії обладнання для виготовлення хрусткої картоплі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Повний текст
20
Будова і принцип дії тістомісильних машин безперервної дії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 18 с. : рис. - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц.
Повний текст
21
Будова і принцип дії куттера безперервної дії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11. - Б. ц.
Повний текст
22
Будова і принцип дії обладнання для наповнення ковбасних оболонок фаршем [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 26 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 23. - Б. ц.
Повний текст
23
Будова і принцип дії мініфасівника для сипких продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23 . - Б. ц.
Повний текст
24
Розділення насіннєвих сумішей повітряним потоком [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 10 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 10. - Б. ц.
Повний текст
25
Методологія наукових досліджень. Логіка і етапи наукових досліджень [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 9 с. - Бібліогр.: с. 8 - 9. -
26
Будова і принцип дії пластинчастої пастеризаційно-охолоджувальної установки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 34 с. : рис. - Бібліогр.: с. 32. - Б. ц.
Повний текст
27
Оцінка роботи насіннєочисної машини [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 10 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 9. - Б. ц.
Повний текст
28
Методологія наукових досліджень. Наука як система знань [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 10 с. - Бібліогр.: с. 9 - 10. -
29
Будова і принцип дії тістоокруглювальних машин [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : рис. - Бібліогр.: с. 13. - Б. ц.
Повний текст
30
Будова і принцип дії масловиготовлювачів безперервної дії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18. - Б. ц.
Повний текст
31
Будова і принцип дії вовчків різних моделей [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 25 с. - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.
Повний текст
32
Будова і принцип дії обладнання для формування котлет [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 22 с. : рис. - Бібліогр.: с. 21. - Б. ц.
Повний текст
33
Визначення коефіцієнтів та кутів тертя ковзання сільськогосподарських матеріалів по різноманітних поверхнях [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 12 с. - Бібліогр.: с. 8. - Б. ц.
Повний текст
34
Дослідження процесу подрібнення зерновоЇ сировини [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурский [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 18 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Повний текст
35
Будова і принцип дії барабанних зерносушарок [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурский [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : рис. - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.
Повний текст
36
Будова і принцип дії швейної промислової головки класу 38-А, 38-Д [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20. - Б. ц.
Повний текст
37
Будова і принцип дії шахтної зерносушарки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурский [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 34 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 34. - Б. ц.
Повний текст
38
Розділення насіннєвих сумішей на віброфрикційному сепараторі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 10 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 7. - Б. ц.
Повний текст
39
Будова і принцип дії вимольної машини ВМ-3 [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 12 с. - Бібліогр.: с. 12. - Б. ц.
Повний текст
40
Розділення насіннєвих сумішей на решетах [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7. - Б. ц.
Повний текст
41
Будова і принцип дії тістооподільних машин [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : б. в., 2018. - 18 с. : рис. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
42
Будова і принцип дії крупорушки для отримання гречаної крупи [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 31 с. - Бібліогр.: с. 31. - Б. ц.
Повний текст
43
Методологія наукових досліджень. Види науково-дослідної продукції. Написання наукового реферату [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 10 с. - Бібліогр.: с. 9-10. -
44
Вплив кінематичних параметрів на якість роботи насіннєочисної машини [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни Процеси та апарати переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 10 с. - Бібліогр.: с. 7. - Б. ц.
Повний текст
45
Методологія наукових досліджень. Роль науки в суспільстві [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару. та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : Б.в., 2018. - 8 с. - Бібліогр.: с. 7-8 . -
46
Дослідження основних властивостей сипких матеріалів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 35 с. - Бібліогр.: с. 35. - Б. ц.
Повний текст
47
Будова і принцип дії насіннєрушальної машини для насіння соняшника [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : табл. - Бібліогр.: с. 13. - Б. ц.
Повний текст
48
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. С. Шерстюк, В. П. Заїка, І. М. Лук'янов, В. М. Кісь. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 265 с. - Б. ц.
49
Будова і принцип дії циліндричного маслоутворювача Т1-ОМ-2Т [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12. - Б. ц.
Повний текст
50
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 11 с. : мал. - Бібліогр.: с. 11. -
51
Будова і принцип дії трубчастої пастеризаційної установки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський та [ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Повний текст
52
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого маслоутворювача [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 15 с. : мал. - Бібліогр.: с. 15. -
53
Методологія наукових досліджень. Планування науково-дослідної роботи [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 15 с. - Бібліогр.: с. 14 -15. -
54
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гомогенізатора для молока [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 18 с. : мал. - Бібліогр.: с. 18. -
55
Будова і принцип дії машин для очищення зерна від домішок [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 29 с. - Бібліогр.: с. 29. - Б. ц.
Повний текст
56
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії пластинчастого пастеризатора [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 34 с. : мал. - Бібліогр.: с. 32. -
57
Будова і принцип дії відцентрових насосів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14. - Б. ц.
Повний текст
58
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії фризера Б6-ОФШ [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 14 с. : мал. - Бібліогр.: с. 14. -
59
Методологія наукових досліджень. Методологія бібліографічно-пошукової діяльності. Аналіз і обробка наукової інформації [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. - Бібліогр.: с. 12-13. -
60
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії охолоджувача для кисломолочного сиру [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 18 с. : мал. - Бібліогр.: с. 17. -
61
Методологія наукових досліджень. Види науково-дослідної продукції. Написання наукової статті [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. -
62
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії сироробної ванни [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 17 с. : мал. - Бібліогр.: с. 17 . -
63
Будова і принцип дії шпигорізки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : рис. - Бібліогр.: с. 13. - Б. ц.
Повний текст
64
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії тістомісильних машин періодичної дії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / уклад. : П. В. Гурський [та ін.] ; ХНТУСГ. - Харків : [б .в.], 2018. - 15 с. : мал. - Бібліогр.: с. 15. -
65
Методологія наукових досліджень. Захист магістерської роботи [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : б.в., 2018. - 19 с. - Бібліогр.: с. 17 - 18. -
66
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вакуум-апарату для згущення молока [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. : мал. - Бібліогр.: с. 13. -
67
Будова і принцип дії вальцьового верстата [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.
Повний текст
68
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії формувального обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 15 с. : мал. - Бібліогр.: с. 15 . -
69
Будова і принцип дії преса-екструдера для рослинної олії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 22 с. : табл. - Бібліогр.: с. 20. - Б. ц.
Повний текст
70
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 23 с. : мал. - Бібліогр.: с. 23. -
71
Будова і принцип дії преса-вичавлювача для рослинної олії [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-во ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15. - Б. ц.
Повний текст
72
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії автоматів для фасування [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 14 с. : мал. - Бібліогр.: с. 14. -
73
Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 25 с. : рис. - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.
Повний текст
74
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії гречерушального верстата [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 16 с. : мал. - Бібліогр.: с. 16. -
75
Будова і принцип дії сепаратора для молока [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 26 с. : рис. - Б. ц.
Повний текст
76
Методологія наукових досліджень. Методологічні основи наукового пізнання [Текст] : метод. вказівки до семінар. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 11 с. - Бібліогр.: с. 10 - 11 . -
2014
77
Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. Л. Маніло, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк ; ХНТУСГ. - Х. : Міськдрук, 2014. - 254 с. : il., табл. - Бібліогр.: с.250-251. - ISBN 978-617-619-158-2 : 51.20 грн.
2013
78
Особенности конструкции и принцип работы макаронного пресса [Текст] : метод. указания к выполнению практ. занятия по дисциплине "Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств" для студентов стационара и заоч. формы обучения / ХНТУСХ ; сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 28 с. - Библиогр.: с. 27. - 10.00 грн.
79
Особенности конструкции и принцип действия волчков различных моделей [Текст] : метод. указания к выполнению практ. занятия по дисциплине "Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств" / сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 28 с. - Библиогр.: с. 27. - 8.00 грн.
80
Особенности конструкции и принцип работы форпресса ФП [Текст] : метод. указания к выполнению практ. занятия по дисциплине "Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств" для студентов стационара и заоч. формы обучения / ХНТУСХ ; сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 20 с. - Библиогр.: с. 18. - 5.00 грн.
81
Особенности конструкции и принцип работы гречерушального станка [Текст] : метод. указания к выполнению практ. занятия по дисциплине "Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств" для студентов стационара и заоч. формы обучения / ХНТУСХ ; сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 20 с. - Библиогр.: с. 18-19. - 5.00 грн.
82
Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях в дипломному проектуванні переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, Ю. І. Токолов, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко, В. С. Шерстюк, В. П. Богомолова, В. П. Заїка, В. Л. Маніло, В. М. Малишев ; ХНТУСГ. - Харків : ТОВ "Планета-принт", 2013. - 184 с. - Бібліогр.: с.184-185. - 35.00 грн.
2012
83
Теоретичні аспекти процесу пресування олійної сировини [Текст] / О. А. Горбенко, В. В. Стрельцов, Н. А. Горбенко, В. П. Заїка // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2012. - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 113-118. - Бібліогр.: с. 118
2011
84
Курсове та дипломне проектування: оформлення пояснювальної записки та креслень [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, В. С. Шерстюк, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. Л. Маніло ; М-во аграр. політики України, ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - 96 с. : іл. - Бібліогр.: с. 74. - 5.00 грн.
85
Збірник тестових завдань для заміру залишкових знань та визначення професійної компетенції випускників вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" [Текст] : галузь знань 1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва, напрям підгот. 6.100102 Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва / ХНТУСГ ; уклад.: Л. М. Тіщенко [та ін.] ; за ред. Д. І. Мазоренко. - Харків : [б. в.], 2011. - 280 с. - Бібліогр.: с. 278. - ISBN 978-966-1664-43-1 : 40.00 грн.
2010
86
Експлуатація хлібопекарської печі ПСХ - 25 [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб.-практ. заняття з дисципліни „Експлуатація обладнання та машин перероб. і харч. вир-в” для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2010. - 14 с. : мал. - 5.00 грн.
87
Експлуатація шпигорізок [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб.-практ. заняття з дисципліни „Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв” для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2010. - 13 с. : il. - 5.00 грн.
88
Експлуатація вовчка та куттера для подрібнення м’яса [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб.-практ. заняття з дисципліни „Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв” / ХНТУСГ ; уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2010. - 16 с. - 5.00 грн.
89
Експлуатація борошномельного вальцового станка 3М [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб.-практ. заняття з дисципліни "Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв" для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 22 с. - 5.00 грн.
2009
90
Методичні вказівки до виконання курсового проекту на тему: „Розрахунок пастеризатора трубчастого” з дисципліни „Обладнання переробних і харчових виробництв” [Текст] : для студ. стаціонару та заоч. форми навчання / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, М. Г. Рогожко, В. С. Шерстюк, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. Л. Маніло ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2009. - 22 с. - 2.00 грн.
91
Обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту на тему: Розрахунок масловиготовлювача безперервної дії з дисципліни для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2009. - 24 с. : рис. - 1.00 грн.
92
Обладнання переробних і харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту на тему: Розрахунок охолоджувача для сиру кисломолочного з дисципліни для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2009. - 18 с. : рис. - 1.00 грн.
2006
93
Методичні вказівки до виконання курсового проекту на тему: Розрахунок сироробної ванни з дисципліни "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] : для студ. стаціонару та заоч. форми навчання / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, М. Г. Рогожко, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк ; ХНТУСГ ім. П. Василенка. - Х. : [б. и.], 2006. - 18 с. - б.ц.
94
Методичні вказівки до виконання курсового проекту на тему: Розрахунок фризера з дисципліни „Обладнання переробних і харчових виробництв” [Текст] : для студ. стаціонару та заоч. форми навчання / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, М. Г. Рогожко, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк ; ХНТУСГ ім. П. Василенка. - Х. : [б. и.], 2006. - 21 с. - б.ц.
95
Методичні вказівки до виконання курсового проекту на тему: Розрахунок гомогенізатора з дисципліни „Обладнанння переробних і харчових виробництв” для студентів стаціонару та заочної форми навчання [Текст] : методические указания / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. А. Денисенко, М. Г. Рогожко, Ю. І. Токолов, В. П. Заїка, В. С. Шерстюк ; ХНТУСГ ім. П. Василенка. - Х. : [б. и.], 2006. - 20 с. - б.ц.
2004
96 Заика, Владимир Петрович (26.01).
Влияние тpения на пеpемещение матеpиала в шнековом пpессе [Текст] / В. П. Заика // Теоpетические основы хим. технологии. - М., 2004. - Т. 39. - С. 349-350
2003
97 Заїка, Володимир Петрович (26.01).
Основне piвняння технологiчного пpоцесу шнекового пpеса для виpобництва pослинної олiї [Текст] / В. П. Заїка, О. І. Завгородній // Механiзацiя сiл. госп-ва : збірник наук. пp. Нац. агpаp. ун-ту. - Київ, 2003. - Т. XV. - С. 251-255
98 Заика, Владимир Петрович (26.01).
Пpодолжительность пpессования в шнековых пpессах [Текст] / В. П. Заика // Тpактоpы и с.-х. машины. - 2003. - № 10. - С. 38-40
99 Заика, Владимир Петрович (26.01).
Вpемя фильтpации с учетом поpистости пpессуемого матеpиала в витках шнекового пpесса ЕП для пpоизводства pастительного масла [Текст] / В. П. Заика // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2003. - Вип. 22
2002
100 Заїка, Володимир Петрович (26.01).
Вплив теpтя на невитiснений об'єм матеpiалу, що пpесується у шнековому пpесi для виpобництва pослинної олiї [Текст] / В. П. Заїка // Агpоiнком. - 2002. - № 4-7. - С. 53-55
2001
101
Технологiя пеpеpобки пpодукцiї pослинництва [Текст] / С. А. Денисенко, О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, Ф. В. Пеpцевий, Л. М. Тiщенко, Н. В. Веpешко, I. М. Фомiна, О. К. Іванюк, В. П. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Б. ц.
102 Заїка, Володимир Петрович (26.01).
Визначення деяких властивостей мезги насiння соняшнику [Текст] / В. П. Заїка // Пpиоpiтетнi напpямки впpовадження в хаpчову пpомисловiсть сучасних технологiй, обладнання та нових видiв пpодуктiв оздоpовчого та спец. пpизначення : тези Мiжнаp. 67 наук. конф. студентів, аспірантів i молодих вчених, м. Київ. - Київ, 2001. - С. 52
103 Заїка, Володимир Петрович (26.01).
Вплив невитiсненого об'єму матеpiалу на теоpетичну пpодуктивнiсть шнекових пpесiв для виpобництва pослинної олiї [Текст] / В. П. Заїка // Пpиоpiтетнi напpямки впpовадження в хаpчову пpомисловiсть сучасних технологiй, обладнання та нових видiв пpодуктiв оздоpовчого та спец. пpизначення : тези Мiжнаp. 67 наук. конф. студентів, аспірантів i молодих вчених, м. Київ. - Київ, 2001. - С. 52
104 Заика, Владимир Петрович (26.01).
О фильтpационной модели pазделения жидкой и твеpдой фаз методом пpессования [Текст] / В. П. Заика, Н. В. Слоновский // Хpанение и пеpеpаботка сельхозсыpья. - 2001. - № 3. - С. 26-29
2000
105 Заїка, Володимир Петрович.
Результати державних приймальних випробувань вібраційної насіннєочисної машини на очищенні і сортуванні насіння проса [Текст] / П. М. Заїка, А. Д. Михайлов, С. С. Романець // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХДТУСГ, 2000. - Вип. 1: Механізація с.-г. вир-ва. - С. 165-171. - Бібліогр. наприкінці ст.
1999
106 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення склоподiбностi та засмiченостi зеpна" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 8 с. - Б. ц.
107 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення концентpацiї нiтpатiв" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 22 с. - Б. ц.
108 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення якостi м'яса" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 8 с. - Б. ц.
109 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення якостi кpуп" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 19 с. - Б. ц.
110 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення масової частки цукpози" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 10 с. - Б. ц.
111 Богомолов, Олексій Васильович.
Методичнi вказiвки до лабоpатоpної pоботи "Визначення якостi pослинної олiї" по куpсу "Технологiя пеpеpобки та збеpiгання сiльськогосподаpської пpодукцiї" [Текст] : для студ. стацiонаpа та заоч. фоpми навчання / О.В. Богомолов, С.А. Денисенко. - Х. : ХДТУСГ, 1999. - 12 с. - Б. ц.
1996
112
Приготування робочих титрованих розчинів [Текст] : метод. вказiвки до лаб. pоботи по куpсу Технологiя пеpеpобки та збеpiгання с.-г. пpодукцiї / уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 1996. - 9 с. - Б. ц.
1990
113
Повышение эффективности сепаpации мелкосеменных смесей на pешетах [Текст] / Н. В. Бакум, В. П. Заика, А. А. Власенко, В. В. Любезный // Пути повышения уровня эксплуатационной технологичности машин в новых условиях экон. pазвития АПК : Тез. докл. Всесоюз. науч.-техн. конф. - Харьков, 1990. - С. 58-60
114
Выбоp pабочих оpганов семеочистительных машин для pазделения семенных смесей сахаpной свеклы [Текст] / А. Д. Михайлов, В. П. Заика, Н. В. Бакум, А. В. Козаченко // Конструиpование и технология пp-ва с.-х. машин : Респ. межвед. науч.-техн. сб. - Киев, 1990. - Вып.20. - С. 9-14
1989
115 Гришин, Владимир Дмитриевич.
Обоснование параметров молотильного устройства вибрационного типа для обмолота семенников свеклы [Текст] : автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : по спец. 05.20.01 Механизация сельскохозяйственного производства : защищена 23.11.1989 / В. Д. Гришин ; науч. рук. В. П. Заика ; Харьк. ин-т механизации и электрификации сел. хоз-ва. - Харьков : [б. и.], 1989. - 18 с. - Библиогр.: с. 17-18. -
116 Гришин, Владимир Дмитриевич.
Обоснование параметров молотильного устройства вибрационного типа для обмолота семенников свеклы [Текст] : дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук : по спец. 05.20.01 Механизация сельскохозяйственного производства : защищена 23.11.1989 / В. Д. Гришин ; науч. рук. В. П. Заика ; Харьк. ин-т механизации и электрификации сел. хоз-ва. - Харьков : [б. и.], 1989. - 273 с. - Библиогр.: с. 196-211. -
1988
117 Богомолов, Алексей Васильевич (26.01).
Машина для очистки и сортирования семян [Текст] / А. В. Богомолов, В. П. Заика // Механизация и электрификация сельского хозяйства. - 1988. - № 1. - С. 62