2024 |
1 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Стандартизація, метрологія, сертифікація [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Стандартизація / С. Л. Юрченко, В. М. Онищенко, Т. М. Головко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 106 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дизайн та декорування страв [Текст] : перелік питань до підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 7 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дизайн та декорування страв [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 147 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дизайн та декорування страв [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 3 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Дизайн та декорування страв [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: С. Л. Юрченко, А. Е. Радченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
7 | > Обґрунтування та розроблення проєкту технології десерту драглеподібного з пролонгованим терміном зберігання [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, А. О. Похілова> // Theoretical and practical aspects of modern scientific research : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference, Seoul, November 24, 2023. - Seoul-Vinnytsia : Case Co., Ltd.& European Scientific Platform, 2023. - P. 89-96 | |
---|
8 | > Обґрунтування та розроблення проєкту технології м`ясного хлібу [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, Р. В. Шищенко> // Грааль науки. - 2023. - № 33. - С. 186-193 | |
---|
9 | > Розроблення технології заморожених десертів з використанням елементів молекулярної кулінарії (pacotizing) [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. А. Миколенко> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 5. - С. 127-136 | |
---|
10 | > Чередниченко, Т. А. Використання гідроколоїдів в технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / Т. А. Чередниченко ; наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 66 | |
---|
11 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки для лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 42 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Харчові технології [Текст] : конспект лекцій для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розділ 3 / С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2023. - 147 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88 | |
---|
14 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Ощадливе виробництво – запорука стійкості продовольчої системи [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 97-98 | |
---|
15 | > Думчіков, Д. Ю. Інновації в технології листкового напівфабрикату [Текст] / Д. Ю. Думчіков ; наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 17 | |
---|
16 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Технологія мусів з використанням крохмалю пшеничного [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Review of the latest opinions and theories regarding the development of technical and agricultural sciences : col. monograph. - Boston : Primedia eLaunch LLC, 2023. - P. 274-352 | |
---|
2022 |
17 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
18 | >Пат. 151578 Україна, МПК A23L 21/10. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчих ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106787 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 17.08.2022, Бюл. № 33. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
19 | >Пат. 151877 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106768 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
20 | >Пат. 151879 Україна, МПК A23L21/10. Спосіб отримання пастили [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106774 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
21 | >Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
22 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3. Технологія харчової продукції в ресторанній / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 47 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
24 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36. Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
25 | > Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 112 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. рек. та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 68 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрі [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
30 | > Гастрономічна культура як засіб комуніка-цій [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
31 | > Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905. - | Повний текстПовний текст |
---|
32 | > Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська> // Таврійський наук. вісник. Серія: Технічні науки. - Херсон : Гельветика, 2022. - Вип. 4. - С. 64-73 | |
---|
33 | > Череповська, А. С. Розроблення технології страв для дитячого харчування [Текст] / А. С. Череповська, С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 10 | |
---|
34 | > Хорошилов, В. Р. Удосконалення рецептурного складу парфе [Текст] / В. Р. Хорошилов, С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 11 | |
---|
35 | > Харчові технології [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 1 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Food technologies in restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: O. Grynchenko, S. Yurchenko, M. Kolesnikova. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 9 p. - Б. ц. | |
---|
37 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 48 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Харчові технології [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник: в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 126 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Харчові технології [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
2021 |
41 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. С. Сіклітьова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 16 | |
---|
42 | > Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. С. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць> // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021 | |
---|
43 | > Радченко, Анна Едуардівна. Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів [Текст] / А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 177-187 | |
---|
44 | > Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць> // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021. - С. 61-66 | |
---|
45 | > Обґрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко> // Grundlagen der modernen wissenschaftlichen Forschung : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der I internationalen wissenschaftlich praktischen Konferenz, Zürich, 10 September, 2021. - Zürich-Vinnytsia : BOLESWA Publishers & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 113-119 | |
---|
46 | > Реалізація принципів гастрономічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва> // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Athens, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1 | |
---|
47 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Організація освітнього процесу за дуальною формою здобуття освіти [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська> // Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми другого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої та вищої освіти України : м. Київ, 18 листоп. 2021 р. - Київ : Науково-метод. центр ВФПО, 2021. - С. 59-61 | |
---|
48 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Використання клітковин насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива [Текст] / С. Л. Юрченко, Д. П. Москалець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 11 | |
---|
49 | > Реалізація принципів технолномічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва> // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers “SCIENTIA” with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1. - С. 95-100 | |
---|
50 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Аналіз ринку заморожених м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. Л. Юрченко, Т. В. Дорошенко> // Implementation of modern science in practice : The XI International Science Conference San Francisco, November 29 – December 01, 2021. - 2021. - С. 494-496 | |
---|
51 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Запровадження елементів системи НАССР при виробництві безглютенової кондитерської продукції [Текст] / С. Л. Юрченко, А. І. Чайка> // Theoretical foundations of modern science and practice : The VIII International Science Conference, Lisbon, November 08-10, 2021. - 2021. - С. 270-272 | |
---|
52 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології» [Текст] / С. Л. Юрченко, О. С. Гринченко, М. Л. Серік> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 296-297 | |
---|
53 | > Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938. - | Повний текстПовний текст |
---|
54 | > Розробка технології десертів молочних з використанням борошна круп [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, А. О. Чернова> // Multidisziplinäre Forschung: Perspektiven, Probleme und Muster der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» : Materialien der II internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz (B. 2), Wien, 26. November, 2021. - Wien-Vinnytsia : List Verlag. in Ullstein Buchverlage GmbH & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 20-23. - DOI https://doi.org/10.36074/logos-26.11.2021.v2.06. - | Повний текст |
---|
2020 |
55 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Інтеграція вищої освіти України до європейського простору [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 121-123 | |
---|
56 | > Пенкін, Андрій Костянтинович. Розробка рецептурного складу закусочних капкейків [Текст] / А. К. Пенкін, наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 18-19 | |
---|
57 | > Калашнікова, В. С. Використання харчових волокон в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. С. Калашнікова, С. Л. Юрченко> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 192-193 | |
---|
58 | > Половинко, М. Ю. Розробка рецептурного складу термостабільних плодово-ягідних начинок [Текст] / М. Ю. Половинко, В. М. Шутова, С. Л. Юрченко> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 198 | |
---|
59 | > Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 267 с. - Б. ц. | |
---|
60 | > Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium [Electronic resource] / Y. Biletska, R. Plotnikova, O. Skyrda, M. Bakirov, S. Iurchenko, B. Botshtein> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11. - С. 50 - 58. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.193515. - | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
61 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням мультизернового борошна [Текст] / С. Л. Юрченко, І. І. Шабельська> // Молодий вчений. - 2018. - № 10 | |
---|
62 | > Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, О. Ю. Нагорний, С. Л. Юрченко, О. Ю. Рябець, А. Б. Горальчук. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 118 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Мряченко, Н. В. Оптимізація технологічних параметрів одержання мусів з використанням пшеничного крохмалю [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко, О. Г. Дьяков> // Продовольча індустрія АПК України. - 2018. - No. 2. - С. 19-23 | |
---|
2017 |
64 | > Мряченко, Н. В. Дослідження впливу технологічних факторів на піноутворюючу здатність та стійкість піни системи «пшеничний крохмаль-Твін 20» [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко> // Технічні науки та технології : науковий журн. - 2017. - № 2(8). - С. 209-218 | |
---|
65 | > Mriachenko, Nataliia. Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko> // Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 93-102. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-11. - | Повний текстПовний текст |
---|
66 | > Шабельська, І. І. Використання мультизернового борошна у виробництві харчової продукції [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 54-55 | |
---|
67 | > Сучасні презентації кондитерських виробів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
68 | > Ресторанні технології XXI століття [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
69 | > Випускна бакалаврська робота [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц. | |
---|
71 | > Ресторанні технології XXI століття [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
72 | > Mriachenko, N. The substantiation of development of mousses technology using wheat starch [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2016. - Vol. 10, Issue 10. - P. 54-59. - DOI 10.15673/fst.v10i4.255. - | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
73 | > Мряченко, Н. В. Удосконалення технологічного процесу виробництва мусів [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 29-30 | |
---|
74 | > Журавльов, С. В. Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукцію [Текст] / С. В. Журавльов, С. Л. Юрченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 15-16 | |
---|
2014 |
75 | > Ропа, В. П. Удосконалення технологічного процесу виробництва бісквітного напівфабрикату [Текст] / В. П. Ропа, наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 38 | |
---|
76 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дослідження впливу пар на в'язкість крохмальних клейстерів [Текст] / С. Л. Юрченко, І. В. Сороколат> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 63-64 | |
---|
77 | > Сороколат, Н. В. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни модельних систем "пар-крохмаль" [Текст] / Н. В. Сороколат, наук. керівник С. Л. Юрченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 42 | |
---|
2013 |
78 | > Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 9-10 | |
---|
79 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка рецептурного призначення [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 123-124 | |
---|
80 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 25-32 | |
---|
2012 |
81 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Інновації в технології збитої десертної продукції [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат> // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012 р., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 274-275 | |
---|
82 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Персективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 25-26 | |
---|
83 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 240-241 | |
---|
2011 |
84 | > Бреславець, Т. В. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 127-128 | Повний текст |
---|
85 | > Юрченко, Е. П. Розробка технології напоїв з використанням кави [Текст] / Е. П. Юрченко, С. Л. Юрченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 61 | |
---|
86 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології фірмових рибних страв із використанням малодослідженої рибної сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 81 | |
---|
87 | > Зінченко, А. С. Удосконалення рецептурного складу ягідних кремів [Текст] / А. С. Зінченко, С. Л. Юрченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 22 | |
---|
88 | > Гороховська, Н. І. Сучасні аспекти розвитку ринку апетайзерів [Текст] / Н. І. Гороховська, А. Л. Гнатенко, С. Л. Юрченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 15 | |
---|
89 | > Бреславець, Т. В. Удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 127-128 | |
---|
90 | > Гринченко, Ольга Олексіївна. Результати впровадження кредитно-модульної системи на кафедрі технології харчування [Текст] / О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 44-45 | |
---|
91 | > Бреславець, Т. В. Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 15 | |
---|
92 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних торгів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 95-102 | |
---|
2010 |
93 | > Кондратюк, Н. Д. Дослідження властивостей рецептурних компонентів виробів із пісочного тіста [Текст] / Н. Д. Кондратюк, С. Л. Юрченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 25 | |
---|
94 | > Збірник методичних матеріалів до проведення державного іспиту [Текст] : для студентів напряму підгот. 0517 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технологія харчування освіт.-кваліф. рівень – бакалавр / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
95 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Бреславець> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 86-93 | |
---|
96 | > Кобзар, К. М. Дослідження піноутворюючої здатності модельних систем з використанням j-карагінану [Текст] / К. М. Кобзар, С. Л. Юрченко> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 24 | |
---|
2008 |
97 | > Бреславець, Т. В. Удосконалення технології фірмової продукції з м'яса із використанням новітніх способів теплової обробки [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 131-138 | |
---|
98 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Актуальні напрямки розвитку вищої освіти [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 74-75 | |
---|
99 | > Бреславець, Т. В. Розробка технології кулінарної продукції піноподібної структури з використанням піноутворювачів рослинного та тваринного походження [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 24-25 | |
---|
100 | > Гринченко, Ольга Олексіївна. Вивчення функціонально-технологічних властивостей систем на основі карагінанів [Текст] / О. О. Гринченко, В. А. Большакова, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 10-18 | |
---|
101 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Використання маринадів у сучаснихтехнологіях виробництва натуральних м'ясних напівфабрикатів [Текст] / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, С. Л. Юрченко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 192-193 | |
---|
2007 |
102 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології м'ясних напівфабрикатів високого ступеня готовності для підприємств швидкого обслуговування [Текст] / М. Б. Колеснікова, В. А. Большакова, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 41-47 | |
---|
103 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Використання маринадів у технології страв з м'яса підвищеної жорсткості [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, В. А. Большакова> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 101-102 | |
---|
104 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Удосконалення технології страв з січеної рибної маси [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 103-104 | |
---|
2006 |
105 | > Шляхи удосконалення організаційно-технологічних принципів виробництва перших страв для шкільного харчування [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Д. Манелова, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 123-128 | |
---|
106 | > Манелова, Л. Д. Использование продуктов переработки сои в технологии изделий из мяса [Текст] / Л. Д. Манелова, С. Л. Юрченко> // Наукові дослідження- теорія та експеримент : матеріали II Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 86-88 | |
---|
107 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка високофункціональних композицій для виробництва коктейлів [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Н. В. Камсуліна> // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матеріали II Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 99-101 | |
---|
108 | > Юрченко, Светлана Леонидовна. Управление качеством пищевой продукции [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колесникова> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 557-559 | |
---|
2005 |
109 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Розробка технології соусів-дресингів з використанням функціональних композицій фірми "Г. К. ХАН І К" [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 46-51 | |
---|
110 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Шляхи вдосконалення рецептурного складу безалкогольних напоїв [Текст] / Н. В. Камсуліна, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 113-115 | |
---|
111 | > Аналіз стану шкільного харчування в освітних установах м. Харкова [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Д. Манєлова, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 149-152 | |
---|
2004 |
112 | > Камсуліна, Наталія Валеріївна. Використання баластних речовин у технології виробництва виробів з котлетної маси [Текст] / Н. В. Камсуліна, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 429-435 | |
---|
113 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Можливості використання лікарських рослин у технології солодких виробів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 436-443 | |
---|
114 | > Можливості використання пектинів фірми "BEARS" в технології кондитерських виробів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 179-181 | |
---|
115 | > Разработка технологии индустриальных полуфабрикатов для производства киселей [Текст] / М. Б. Колесникова, С. Л. Юрченко, Н. В. Камсулина, В. О. Дорохин, С. С. Николенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 184-186 | |
---|
2003 |
116 | > Использование простых эфиров целлюлозы в технологии взбивных изделий [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко, В. В. Полевич> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 178-185 | |
---|
117 | > Колеснікова, Марина Борисівна. Технологія перших страв з використанням круп миттєвого приготування [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, В. А. Большакова> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 78-81 | |
---|
118 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Дослідження властивостей желатину різних виробників [Текст] / С. Л. Юрченко, В. А. Большакова, М. Б. Колеснікова> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 81-83 | |
---|
119 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Вплив температури на білково-полісахаридні системи [Текст] / С. Л. Юрченко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 36-40 | |
---|
2002 |
120 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Розробка технології солодких страв з пінною структурою на основі сухих сумішей [Текст] / С. Л. Юрченко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 53-54 | |
---|
121 | > Сhapter 3 food technology in the restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: S. Yurchenko, S. Andrieieva. - Kharkiv : [s. n.], 2002. - 6 p. - Б. ц. | |
---|
122 | > Юрченко, Світлана Леонідівна. Використання полісахаридів у технології виробів з пінною структурою [Текст] / С. Л. Юрченко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 62-69 | |
---|
2001 |
123 | > Юрченко, Светлана Леонидовна. Условия стабилизации агрегатного состояния растворов метилцеллюлозы [Текст] / С. Л. Юрченко, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 46-51 | |
---|
2000 |
124 | > Юрченко, Светлана Леонидовна. Некоторые аспекты изучения биологической ценности десертов, изготовленных на фризере на основе полуфабрикатов [Текст] / С. Л. Юрченко> // Вісник Харків. ун-ту. - Харків, 2000. - С. 224-227 | |
---|
1999 |
125 | > Гринченко, Ольга Олексіївна. Вивчення особливостей поведінки розчинення метилцелюлози з метою її використання при виробництві солодких страв з пінною структурою [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, С. Л. Юрченко> // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 134-138 | |
---|
1998 |
126 | > Пивоваров, Павел Петрович. Использование многофункциональных сухих смесей для производства сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 38-40 | |
---|
127 | > Юрченко, Светлана Леонидовна. Особенности получения порошкообразных - полуфабрикатов высокой степени готовности на основе метилцеллюлозы для сладких блюд с пенной структурой [Текст] / С. Л. Юрченко> // Придніпровський науковий вісник : науковий журн. - Дніпропетровськ, 1998. - С. 37-39 | |
---|
128 | > Юрченко, Светлана Леонидовна. Влияние процесса сушки на агрегатное состояние растворов метилцеллюлозы [Текст] / С. Л. Юрченко> // Придніпровський науковий вісник : науковий журн. - Дніпропетровськ, 1998. - С. 35-36 | |
---|
1997 |
129 | > Пивоваров, Павел Петрович. Использование сухих концентратов для приготовления сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 23-24 | |
---|