Юрченко Світлана Леонідівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Стандартизація, метрологія, сертифікація [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Стандартизація / С. Л. Юрченко, В. М. Онищенко, Т. М. Головко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 106 с. - Б. ц.
2
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 147 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
3
Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88
4 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Ощадливе виробництво – запорука стійкості продовольчої системи [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 97-98
2022
5
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
6
Харчові технології [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
7Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36.
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
8
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. рек. та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 68 с. - Б. ц.
9
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 48 с. - Б. ц.
10
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 26 с. - Б. ц.
11
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
12
Гастрономічна культура як засіб комуніка-цій [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
13
Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905. -
Повний текстПовний текст
14Пат. 151877 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106768 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - Б. ц.
Повний текст
15Пат. 151578 Україна, МПК A23L 21/10.
Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчих ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106787 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 17.08.2022, Бюл. № 33. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
16Пат. 151879 Україна, МПК A23L21/10.
Спосіб отримання пастили [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106774 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
17
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник: в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 126 с. - Б. ц.
18 Хорошилов, В. Р.
Удосконалення рецептурного складу парфе [Текст] / В. Р. Хорошилов, С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 11
19 Череповська, А. С.
Розроблення технології страв для дитячого харчування [Текст] / А. С. Череповська, С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 10
20
Харчові технології [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 1 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
21
Food technologies in restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: O. Grynchenko, S. Yurchenko, M. Kolesnikova. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 9 p. - Б. ц.
22
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрі [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 12 с. - Б. ц.
23
Харчові технології [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц.
24Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06.
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
25
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3. Технологія харчової продукції в ресторанній / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 47 с. - Б. ц.
Повний текст
26
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська // Таврійський наук. вісник. Серія: Технічні науки. - Херсон : Гельветика, 2022. - Вип. 4. - С. 64-73
27
Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 112 с. - Б. ц.
2021
28
Реалізація принципів технолномічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers “SCIENTIA” with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1. - С. 95-100
29 Радченко, Анна Едуардівна.
Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів [Текст] / А. Е. Радченко, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 177-187
30
Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021. - С. 61-66
31
Обґрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко // Grundlagen der modernen wissenschaftlichen Forschung : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der I internationalen wissenschaftlich praktischen Konferenz, Zürich, 10 September, 2021. - Zürich-Vinnytsia : BOLESWA Publishers & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 113-119
32 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Організація освітнього процесу за дуальною формою здобуття освіти [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська // Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми другого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої та вищої освіти України : м. Київ, 18 листоп. 2021 р. - Київ : Науково-метод. центр ВФПО, 2021. - С. 59-61
33 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Запровадження елементів системи НАССР при виробництві безглютенової кондитерської продукції [Текст] / С. Л. Юрченко, А. І. Чайка // Theoretical foundations of modern science and practice : The VIII International Science Conference, Lisbon, November 08-10, 2021. - 2021. - С. 270-272
34 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. С. Сіклітьова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 16
35 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Формування підприємницької компетентності випускників за спеціальністю 181 «Харчові технології» [Текст] / С. Л. Юрченко, О. С. Гринченко, М. Л. Серік // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 296-297
36
Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. С. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021
37 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Аналіз ринку заморожених м’ясних напівфабрикатів [Текст] / С. Л. Юрченко, Т. В. Дорошенко // Implementation of modern science in practice : The XI International Science Conference San Francisco, November 29 – December 01, 2021. - 2021. - С. 494-496
38
Реалізація принципів гастрономічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Athens, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1
39 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Використання клітковин насіння гарбуза в рецептурному складі пісочного печива [Текст] / С. Л. Юрченко, Д. П. Москалець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 11
40
Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938. -
Повний текстПовний текст
41
Розробка технології десертів молочних з використанням борошна круп [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, А. О. Чернова // Multidisziplinäre Forschung: Perspektiven, Probleme und Muster der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» : Materialien der II internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz (B. 2), Wien, 26. November, 2021. - Wien-Vinnytsia : List Verlag. in Ullstein Buchverlage GmbH & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 20-23. - DOI https://doi.org/10.36074/logos-26.11.2021.v2.06. -
Повний текст
2020
42 Половинко, М. Ю.
Розробка рецептурного складу термостабільних плодово-ягідних начинок [Текст] / М. Ю. Половинко, В. М. Шутова, С. Л. Юрченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 198
43
Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 267 с. - Б. ц.
44 Пенкін, Андрій Костянтинович.
Розробка рецептурного складу закусочних капкейків [Текст] / А. К. Пенкін, наук. керівник С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 18-19
45 Калашнікова, В. С.
Використання харчових волокон в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. С. Калашнікова, С. Л. Юрченко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 192-193
46 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Інтеграція вищої освіти України до європейського простору [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 121-123
47
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium [Electronic resource] / Y. Biletska, R. Plotnikova, O. Skyrda, M. Bakirov, S. Iurchenko, B. Botshtein // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11. - С. 50 - 58. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.193515. -
Повний текстПовний текст
2018
48 Мряченко, Н. В.
Оптимізація технологічних параметрів одержання мусів з використанням пшеничного крохмалю [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко, О. Г. Дьяков // Продовольча індустрія АПК України. - 2018. - No. 2. - С. 19-23
49
Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, О. Ю. Нагорний, С. Л. Юрченко, О. Ю. Рябець, А. Б. Горальчук. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 118 с. - Б. ц.
50 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Удосконалення рецептурного складу бісквітного напівфабрикату з використанням мультизернового борошна [Текст] / С. Л. Юрченко, І. І. Шабельська // Молодий вчений. - 2018. - № 10
2017
51 Мряченко, Н. В.
Дослідження впливу технологічних факторів на піноутворюючу здатність та стійкість піни системи «пшеничний крохмаль-Твін 20» [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко // Технічні науки та технології : науковий журн. - 2017. - № 2(8). - С. 209-218
52 Шабельська, І. І.
Використання мультизернового борошна у виробництві харчової продукції [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 54-55
53
Ресторанні технології XXI століття [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 34 с. - Б. ц.
54
Сучасні презентації кондитерських виробів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц.
55
Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц.
56
Випускна бакалаврська робота [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц.
57
Ресторанні технології XXI століття [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц.
58 Mriachenko, Nataliia.
Study of technological factors impact on the viscosity of "Wheat starch-Tween 20 (E432)" system [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko // Ukrainian Food Journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 93-102. - DOI 10.24263/2304-974X-2017-6-1-11. -
Повний текстПовний текст
2016
59 Mriachenko, N.
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2016. - Vol. 10, Issue 10. - P. 54-59. - DOI 10.15673/fst.v10i4.255. -
Повний текстПовний текст
2015
60 Журавльов, С. В.
Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукцію [Текст] / С. В. Журавльов, С. Л. Юрченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 15-16
61 Мряченко, Н. В.
Удосконалення технологічного процесу виробництва мусів [Текст] / Н. В. Мряченко, С. Л. Юрченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 29-30
2014
62 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дослідження впливу пар на в'язкість крохмальних клейстерів [Текст] / С. Л. Юрченко, І. В. Сороколат // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 63-64
63 Сороколат, Н. В.
Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни модельних систем "пар-крохмаль" [Текст] / Н. В. Сороколат, наук. керівник С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 42
64 Ропа, В. П.
Удосконалення технологічного процесу виробництва бісквітного напівфабрикату [Текст] / В. П. Ропа, наук. керівник С. Л. Юрченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 38
2013
65
Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 9-10
66 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка рецептурного призначення [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 123-124
67 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 25-32
2012
68 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Інновації в технології збитої десертної продукції [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012 р., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 274-275
69 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 240-241
70 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Персективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Сороколат // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 25-26
2011
71 Бреславець, Т. В.
Удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 127-128
72 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка технології фірмових рибних страв із використанням малодослідженої рибної сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. Б. Омельченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 81
73 Юрченко, Е. П.
Розробка технології напоїв з використанням кави [Текст] / Е. П. Юрченко, С. Л. Юрченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 61
74 Зінченко, А. С.
Удосконалення рецептурного складу ягідних кремів [Текст] / А. С. Зінченко, С. Л. Юрченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 22
75 Гороховська, Н. І.
Сучасні аспекти розвитку ринку апетайзерів [Текст] / Н. І. Гороховська, А. Л. Гнатенко, С. Л. Юрченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 15
76 Бреславець, Т. В.
Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 15
77 Бреславець, Т. В.
Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 127-128
Повний текст
78 Колеснікова, Марина Борисівна.
Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних торгів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 95-102
79 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Результати впровадження кредитно-модульної системи на кафедрі технології харчування [Текст] / О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 44-45
2010
80 Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Бреславець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 86-93
81 Кобзар, К. М.
Дослідження піноутворюючої здатності модельних систем з використанням j-карагінану [Текст] / К. М. Кобзар, С. Л. Юрченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 24
82
Збірник методичних матеріалів до проведення державного іспиту [Текст] : для студентів напряму підгот. 0517 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технологія харчування освіт.-кваліф. рівень – бакалавр / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 11 с. - Б. ц.
83 Кондратюк, Н. Д.
Дослідження властивостей рецептурних компонентів виробів із пісочного тіста [Текст] / Н. Д. Кондратюк, С. Л. Юрченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 25
2008
84 Бреславець, Т. В.
Розробка технології кулінарної продукції піноподібної структури з використанням піноутворювачів рослинного та тваринного походження [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 24-25
85 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Актуальні напрямки розвитку вищої освіти [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 74-75
86 Бреславець, Т. В.
Удосконалення технології фірмової продукції з м'яса із використанням новітніх способів теплової обробки [Текст] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 131-138
87 Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Використання маринадів у сучаснихтехнологіях виробництва натуральних м'ясних напівфабрикатів [Текст] / В. А. Большакова, Л. А. Скуріхіна, С. Л. Юрченко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 192-193
88 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Вивчення функціонально-технологічних властивостей систем на основі карагінанів [Текст] / О. О. Гринченко, В. А. Большакова, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 10-18
2007
89 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Використання маринадів у технології страв з м'яса підвищеної жорсткості [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, В. А. Большакова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 101-102
90 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Удосконалення технології страв з січеної рибної маси [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Бреславець // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 103-104
91 Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології м'ясних напівфабрикатів високого ступеня готовності для підприємств швидкого обслуговування [Текст] / М. Б. Колеснікова, В. А. Большакова, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 41-47
2006
92
Шляхи удосконалення організаційно-технологічних принципів виробництва перших страв для шкільного харчування [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Д. Манелова, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 123-128
93 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Управление качеством пищевой продукции [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колесникова // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 557-559
94 Манелова, Л. Д.
Использование продуктов переработки сои в технологии изделий из мяса [Текст] / Л. Д. Манелова, С. Л. Юрченко // Наукові дослідження- теорія та експеримент : матеріали II Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 86-88
95 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка високофункціональних композицій для виробництва коктейлів [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Н. В. Камсуліна // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матеріали II Міжнар. наук.- практ. конф., м. Полтава, 15-17 трав. 2006 р. - Полтава : ІнтерГрафіка, 2006. - С. 99-101
2005
96 Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології соусів-дресингів з використанням функціональних композицій фірми "Г. К. ХАН І К" [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 46-51
97 Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Шляхи вдосконалення рецептурного складу безалкогольних напоїв [Текст] / Н. В. Камсуліна, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 113-115
98
Аналіз стану шкільного харчування в освітних установах м. Харкова [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Д. Манєлова, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 149-152
2004
99 Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Використання баластних речовин у технології виробництва виробів з котлетної маси [Текст] / Н. В. Камсуліна, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 429-435
100
Разработка технологии индустриальных полуфабрикатов для производства киселей [Текст] / М. Б. Колесникова, С. Л. Юрченко, Н. В. Камсулина, В. О. Дорохин, С. С. Николенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 184-186
101
Можливості використання пектинів фірми "BEARS" в технології кондитерських виробів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 179-181
102 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Можливості використання лікарських рослин у технології солодких виробів [Текст] / С. Л. Юрченко, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 436-443
2003
103
Использование простых эфиров целлюлозы в технологии взбивных изделий [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко, В. В. Полевич // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 178-185
104 Колеснікова, Марина Борисівна.
Технологія перших страв з використанням круп миттєвого приготування [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, В. А. Большакова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 78-81
105 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Дослідження властивостей желатину різних виробників [Текст] / С. Л. Юрченко, В. А. Большакова, М. Б. Колеснікова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 81-83
106 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Вплив температури на білково-полісахаридні системи [Текст] / С. Л. Юрченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 36-40
2002
107
Сhapter 3 food technology in the restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: S. Yurchenko, S. Andrieieva. - Kharkiv : [s. n.], 2002. - 6 p. - Б. ц.
108 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Розробка технології солодких страв з пінною структурою на основі сухих сумішей [Текст] / С. Л. Юрченко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 53-54
109 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Використання полісахаридів у технології виробів з пінною структурою [Текст] / С. Л. Юрченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 62-69
2001
110 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Условия стабилизации агрегатного состояния растворов метилцеллюлозы [Текст] / С. Л. Юрченко, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 46-51
2000
111 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Некоторые аспекты изучения биологической ценности десертов, изготовленных на фризере на основе полуфабрикатов [Текст] / С. Л. Юрченко // Вісник Харків. ун-ту. - Харків, 2000. - С. 224-227
1999
112 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Вивчення особливостей поведінки розчинення метилцелюлози з метою її використання при виробництві солодких страв з пінною структурою [Текст] / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, С. Л. Юрченко // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - С. 134-138
1998
113 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Особенности получения порошкообразных - полуфабрикатов высокой степени готовности на основе метилцеллюлозы для сладких блюд с пенной структурой [Текст] / С. Л. Юрченко // Придніпровський науковий вісник : науковий журн. - Дніпропетровськ, 1998. - С. 37-39
114 Пивоваров, Павел Петрович.
Использование многофункциональных сухих смесей для производства сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 38-40
115 Юрченко, Светлана Леонидовна.
Влияние процесса сушки на агрегатное состояние растворов метилцеллюлозы [Текст] / С. Л. Юрченко // Придніпровський науковий вісник : науковий журн. - Дніпропетровськ, 1998. - С. 35-36
1997
116 Пивоваров, Павел Петрович.
Использование сухих концентратов для приготовления сладких блюд [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, С. Л. Юрченко // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 23-24