Яранцева Євгенія Олександрівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2019
1
Використання сировини – донора іонів кальцію в технологіях структурованих харчових систем [Текст] / Г. І. Бондаренко, консультант: Є. О. Яранцева, О. Ю. Нагорний ; наук. керівник: П. П. Пивоваров, О. П. Тищенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 7
2018
2
Аналіз технологій виробництва соусів, у тому числі дресингів, як передумова інноваційного задуму нової продукції [Текст] / В. В. Юрченко, Ю. А. Савіна, Д. Ю. Колодяжна ; наук. керівник: Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 213-222
3
Загальні технології галузі [Текст] : навч. посібник / С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Є. О. Яранцева, Т. М. Хаустова. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 200 с. - Б. ц.
4
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginatecalcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product [Electronic resource] / O. P. Neklesa, Y. Yarantseva, Oleg Kotlyar, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 29 - 38. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126363. -
Повний текстПовний текст
2017
5
Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil [Text] / А. Dikhtyar, N. Fedak, Y. Pyvovarov, G. Stepankova, Y. Yarantseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - Vol. 5/3 (37). - P. 40-48
6
Analytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - Calcium alginate" [Electronic resource] / O. Neklesa, Y. Yarantseva, Y. Pyvovarov, O. Grinchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 6, Issue 11(90). - С. 35-40. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.117109. -
Повний текстПовний текст
7
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів [Текст] / О. П. Неклеса, Є. О. Яранцева, П. П. Пивоваров, В. С. Вовк, К. В. Костигов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 64-76
Повний текст