2024 |
1 | > Голубєва, Д. О. Аналіз та перспективи застосування сучасних пароежекторних холодильних установок [Текст] / Д. О. Голубєва, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 2 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 181 | Повний текст |
---|
2 | > Брага, О. С. Прогресивні технології при виробництві вина та виноматеріалів [Текст] / О. С. Брага, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 2 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 175 | Повний текст |
---|
3 | > Ворона, Д. С. Особливості проектування торговельного підприємства з централізованим холодильним обладнанням [Текст] / Д. С. Ворона, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 2 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 177 | Повний текст |
---|
4 | > Yakushenko, Evgen. The influence of the heat and mass transfer parameter on the average integral temperature during the drying process [Text] / E. Yakushenko, V. Zhyla> // Kazakhstan-Refrigeration 2024 : Proceeding of the Conference, April 26, 2024. - Алматы : АТУ, 2024. - P. 53-59 | |
---|
5 | > Жила, Віктор Іванович. Розробка та дослідження електродної камери електронагрівання проточного пастеризатора молока для фермерського господарства [Текст] / В. І. Жила, Є. М. Якушенко> // Відповідальне виробництво та споживання: реалізація в нових поколіннях харчової продукції : кол. монографія. - Riga : Baltija Publishing, 2024. - С. 524-557 | |
---|
6 | > Виробнича ремонтно-монтажна практика [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 142 Енергетичне машинобудування / авт.-уклад.: Є. М. Якушенко, О. В. Петренко, Д. П. Семенюк. - Харків : [б. в.], 2024. - 46 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
7 | > Якушенко, Євген Миколайович. Застосування спіральних компресорів в холодильному обладнанні в світі та Україні [Текст] / Є. М. Якушенко, М. В. Манжос> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 266 | Повний текст |
---|
2023 |
8 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Енергозберігаючі ресурси на підприємствах торгівлі [Текст] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко> // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 132-136 | |
---|
9 | > Шатохін, І. С. Торговельне холодильне обладнання для підприємств рітейлу [Текст] / І. С. Шатохін, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф., 11 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 169 | |
---|
10 | > Торгове обладнання [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Електронний контрольно-касовий реєстратор МАРІЯ – 301 МТМ з дисципліни за темою Обладнання для розрахунків із покупцями для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33671 (Репозиторій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
11 | > Торгове обладнання [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Електронний контрольно-касовий апарат SAMSUNG ER 350F-UA з дисципліни за темою Обладнання для розрахунків із покупцями, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 48 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33672 (Реппозиторій). - Бібліогр.: с. 47. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
12 | > Петренко, Олена Володимирівна. Інформаційно-комп’ютерне забезпечення інженерної діяльності [Текст] : навч.-метод. посіб. для самост. (дистанц.) вивчення дисципліни здобувачами другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання, спец. 133 Галузеве машинобудування / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : ДБТУ, 2023. - 203 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
13 | > Торгове обладнання [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Штрихове кодування з дисципліни за темою Електронні системи контролю та управління товарно-грошовим обігом, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 40 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33669 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 38. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
14 | > Торгове обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Штрихове кодування з дисципліни за темою Електронні системи контролю та управління товарно-грошовим обігом, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Застосування електрофізичних методів у холодильній індустрії [Текст] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 221-222 | Повний текст |
---|
16 | > Якушенко, Євген Миколайович. Хладагент CO2 та його перспективи у рітейлі [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. В. Козлов> // Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті : ХІХ Міжнар. форум молоді, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 266 | |
---|
17 | > Якушенко, Євген Миколайович. Холодильне та кліматичне обладнання з використанням теплової енергії [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк> // Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 19-20 квіт. 2023 р. - Полтава : ПДАУ, 2023. - С. 69-72 | |
---|
18 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Застосування теплового насосу як перспективного обладнання для зниження енерговитрат при сушінні зернової продукції [Текст] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 67-68 | |
---|
19 | > Якушенко, Євген Миколайович. Ліофільна сушка харчових продуктів тривалого зберігання [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 69-70 | |
---|
20 | > Ляшенко, С. Ю. Основні етапи проектування систем холодопостачання [Текст] / С. Ю. Ляшенко, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 161 | |
---|
21 | > Якушенко, Євген Миколайович. Теплотехнічні прилади вимірювання кріогенних систем охолодження вантажів, що швидко псуються [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : Міжнар. наук.-практ. конф., 9 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 231-232 | Повний текст |
---|
22 | > Торгове обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Електронний контрольно-касовий реєстратор МАРІЯ – 301 МТМ з дисципліни за темою Обладнання для розрахунків із покупцями, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 51 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Торгове обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи Електронний контрольно-касовий апарат SAMSUNG ER350F UA з дисципліни за темою Обладнання для розрахунків із покупцями, для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 131 Прикладна механіка / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
24 | > Махно, М. С. Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі [Текст] / М. С. Махно, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 105-108 | |
---|
25 | > Історія інженерної діяльності [Електронний ресурс] : метод. рек. для самост. роботи студ. з дисц. за спец. 142 Енергетичне машинобудування перш. (бакалавр.) рівня освіти ден. та заоч. форм навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Петренко, Є. М. Якушенко. - Харків : [б. в.], 2022. - 57 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
26 | > Якушенко, Євген Миколайович. Переваги застосування пакету прикладних програм у підготовці фахівця при дистанційному навчанні [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк> // Інформаційні технології та менеджмент у вищій освіті та науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - Фергана : Baltija Publishing, 2022. - С. 44-48 | |
---|
27 | > Якушенко, Євген Миколайович. Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі [Текст] / Є. М. Якушенко, М. С. Махно> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 105-108 | |
---|
28 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Проектування схем та моделювання без програмного забезпечення при викладанні електротехнічних дисциплін [Текст] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко, Е. В. Якушенко> // Інформаційні технології та менеджмент у вищій освіті та науці : матеріали Міжнар. наук. конф. - Фергана : Baltija Publishing, 2022. - С. 29-32 | |
---|
29 | > Якушенко, Євген Миколайович. Безмашинні засоби охолодження з використанням альтернативних джерел енергії [Електронний ресурс] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 груд. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 174-175 | Повний текст |
---|
30 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Математичне моделювання роботи пропіленглікольового контуру системи холодопостачання птахофабрики [Електронний ресурс] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко> // Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 груд. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 164-165 | Повний текст |
---|
31 | > Петренко, Олена Володимирівна. Історія інженерної діяльності [Текст] / О. В. Петренко, Є. М. Якушенко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
32 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Обладнання для холодильної та електромагнітної обробки харчових продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник : у 2 ч. Ч. 1 / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 184 с. : рис. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5008 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 182-183. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
33 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Застосування програм комп’ютерного моделювання для виконання лабораторного практикуму під час дистанційного навчання [Текст] / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук-практ. конф. - Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2022. - С. 162-163 | |
---|
34 | > Якушенко, Євген Миколайович. Застосування e-Learning при викладанні дисциплін: термодинаміка, теплотехніка та електротехніка [Текст] / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко> // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2022. - С. 121-123 | |
---|
2021 |
35 | > Якушенко, Євген Миколайович. Властивості і застосування трави солерос [Текст] / Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 66 | |
---|
36 | > Махно, М. С. Пробовідбірне пристрій (ПП) для відбору проб скрапленого природного газу (СПГ) [Текст] / М. С. Махно, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 205 | |
---|
37 | > Носок, О. В. Напрямки розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировини [Текст] / О. В. Носок, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 210 | |
---|
38 | > Індик, О. О. Впровадження енергоефективного холодильного обладнання на підприємствах харчової промисловості [Текст] / О. О. Індик, Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 202 | |
---|
39 | > Якушенко, Євген Миколайович. Застосування виноградної вичавки для збагачення морозива і заморожених десертів [Текст] / Є. М. Якушенко, В. В. Євлаш> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 155-156 | |
---|
40 | > Якушенко, Євген Миколайович. Експериментальні дослідження кінетики температури фільтраційного сушіння під дією підвищеного тиску [Текст] / Є. М. Якушенко, О. Ю. Гриценко> // Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2021. - Т. 85, Вип. 1. - С. 28-33 | |
---|
41 | > Максимова, В. В. Застосування GOOGLE диску в якості інформаційно-освітньої платформи при створенні дистанційного курсу [Текст] / В. В. Максимова, Є. М. Якушенко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 59-61 | |
---|
2020 |
42 | > Якушенко, Євген Миколайович. Капітальний ремонт агрегатів холодильних герметичних [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Є. М. Якушенко, Д. П. Семенюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 99 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4774 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > Якушенко, Євген Миколайович. Особливості кріоконсервування і кріосепарації харчової сировини [Текст] / Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 245-246 | |
---|
44 | > Перспективи застосування систем активної вентиляції регулюючого та модифікованого газового середовища для промислового зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / В. О. Потапов, Д. В. Білий, М. М. Цуркан, В. В. Павленко, В. В. Глушенко, Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, Ф. У. Шингізов, Д. М. Хамітова, С. У. Єркебаєва, Д. В. Білта> // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 482 | |
---|
45 | > Чучман, Д. А. Переваги та недоліки виносного холоду [Текст] / Д. А. Чучман, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 257 | |
---|
46 | > Шатохін, І. С. Види альтернативних джерел енергії [Текст] / І. С. Шатохін, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 258 | |
---|
47 | > Максимова, В. В. Переваги і недоліки дистанційної освіти [Текст] / В. В. Максимова, Є. М. Якушенко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 268-269 | |
---|
48 | > Леженін, Д. О. Відновлювальна енергія – альтернатива традиційним джерелам [Текст] / Д. О. Леженін, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 240 | |
---|
49 | > Долгінцев, О. М. Проєктування і монтаж систем холодопостачання та кондиціонування [Текст] / О. М. Долгінцев, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 233 | |
---|
50 | > Шишко, Б. М. Переваги шокового заморожування сировини [Текст] / Б. М. Шишко, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 261 | |
---|
51 | > Семенюк, Дмитро Павлович. Капітальний ремонт агрегатів холодильних герметичних [Текст] : навч. посібник / Д. П. Семенюк, Є. М. Якушенко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
2019 |
52 | > Якушенко, Євген Миколайович. Сушіння чорниці в тепломасообмінному модулі [Текст] / Є. М. Якушенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 67-68 | Повний текст |
---|
53 | > Потапов, Володимир Олексійович. Технологія нанесення гідрофобного покриття на масообмінні модулі сушарок для сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 95-102 | |
---|
54 | > Задача мінімізації сумарної площі попарних перетинів за лінійного розташування геометричних об’єктів [Текст] / Ю. М. Тормосов, Є. Ю. Стоян, Є. М. Якушенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - 2019. - Вип. 1 (29). - С. 239-247 | |
---|
55 | > Борисенко, О. С. Підвищення ефективності використання великих промислових холодильних систем на основі аміаку [Текст] / О. С. Борисенко, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 313 | |
---|
56 | > Холодильні машини та установки. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. В. Петренко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 176 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4477 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
57 | > Гладков, С. В. Сучасне застосування кріогенної техніки [Текст] / С. В. Гладков, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 385 | |
---|
58 | > Якушенко, Євген Миколайович. Вплив потоку повітря на температуру рослинної сировини під час сушіння в масообмінному модулі [Текст] / Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 195-203 | Повний текст |
---|
59 | > Лаврук, В. В. Застосування спеціальних принтерів для друкування штрих-кодів [Текст] / В. В. Лаврук, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 391 | |
---|
60 | > Стоян, Євген Юрійович. Один із підходів до рішення класу задач призначення геометричних об’єктів [Текст] / Є. Ю. Стоян, Є. М. Якушенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 389-398 | Повний текст |
---|
61 | > Неруш, М. О. Виникнення ефекту надпровідності в матеріалах за низьких температур [Текст] / М. О. Неруш, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 395 | |
---|
62 | > Галіцин, Д. К. Галузі використання кріогенної технології [Текст] / Д. К. Галіцин, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 384 | |
---|
63 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 138-139 | |
---|
64 | > Якушенко, Євген Миколайович. Інноваційний розвиток ВНЗ України в умовах інтеграції у світовий освітній простір [Текст] / Є. М. Якушенко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 133-135 | |
---|
65 | > Потапов, Володимир Олексійович. Розробка тепломасообмінного модуля для проведення процесу сушіння [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 63-64 | |
---|
66 | > Филипенко, В. М. Кріогенні рідини та їхні властивості [Текст] / В. М. Филипенко, наук. керівник Є. М. Якушенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 400 | |
---|
67 | > Потапов, Володимир Олексійович. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко> // Наукові праці. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 55-64 | |
---|
68 | > Якушенко, Євген Миколайович. Перспективні напрями переробки вторинних продуктів із рослинної сировини в харчовій промисловості [Текст] / Є. М. Якушенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 288-289 | |
---|
69 | > Тормосов, Ю. М. Наближений метод пошуку екстремуму функціонала на множині перестановок [Текст] / Ю. М. Тормосов, Є. Ю. Стоян, Є. М. Якушенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 334-344 | Повний текст |
---|
70 | >Пат. 114348 Україна, МПК C09H9/04, A23J3/06. Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинами [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Є. М. Якушенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201608383 ; Заявл. 29.07.2016 ; Опубл. 10.03.2017, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
71 | > Потапов, Володимир Олексійович. Масообмінний модуль для реалізації процесу сушіння рослинної сировини [Текст] / В. О. Потапов, Є. М. Якушенко, Є. Ю. Стоян> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 178-185 | Повний текст |
---|
2011 |
72 | > Петренко, Олена Володимирівна. Сучасні напрямки енергозбереження в галузі харчових індустрій [Текст] / О. В. Петренко, Є. М. Якушенко, К. К. Василець> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 48-49 | |
---|
2008 |
73 | > Погожих, Микола Іванович. Автоматизована система управління теплообмінного модуля [Текст] / М. І. Погожих, О. С. Сомов, Є. М. Якушенко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харкв, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 353-354 | |
---|
2007 |
74 | > Сомов, А. С. Выбор базовой конструкциии семейства СТП-сушилок [Текст] / А. С. Сомов, Е. Н. Якушенко, Н. И. Погожих> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 249-250 | |
---|
2005 |
75 | > Сомов, О. С. Процес ЗТП-сушіння з кондуктивним підведенням теплоти [Текст] / О. С. Сомов, М. І. Погожих, Є. М. Якушенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 203-208 | |
---|
2003 |
76 | > ЗТП-сушіння харчової рослинної сировини з внутрішнім джерелом теплоти [Текст] / О. С. Сомов, М. І. Погожих, Є. М. Якушенко, М. М. Цуркан> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 272-277 | |
---|
2002 |
77 | > Сомов, О. С. Вплив параметрів потоку сушильного агенту на середньоінтегральну температуру в процесі ЗТП-сушіння [Текст] / О. С. Сомов, М. І. Погожих, Є. М. Якушенко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 253-258 | |
---|
78 | > Сомов, А. С. Сравнительный анализ методов растительного сырья [Текст] / А. С. Сомов, Н. И. Погожих, Е. Н. Якушенко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 166-167 | |
---|