2024 |
1 | > Яцун, Леонід Миколайович. Еволюція та чинники харчування туристів [Текст] / Л. М. Яцун, Н. Румянцева> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - Ч. 2. - С. 623-625 | Повний текст |
---|
2 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління ресторанним сервісом туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун, Я. Сало> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - Ч. 2. - С. 625-627 | Повний текст |
---|
3 | > Яцун, Леонід Миколайович. Формування регіональних стратегій сталого розвитку продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - Ч. 1. - С. 111-113 | Повний текст |
---|
4 | > Яцун, Леонід Миколайович. Діяльність Продовольчої та сільськогосподарської Організації ООН по трансформації продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун, А. Д. Гирка> // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Харків, 15-16 трав. 2024 р. - 2024. - С. 12-15 | |
---|
5 | > Яцун, Леонід Миколайович. Проблеми управління продовольчими системами [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - Ч. 1. - С. 106-107 | Повний текст |
---|
2023 |
6 | > Яцун, Леонід Миколайович. Механізми трансформації продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 55-57 | Повний текст |
---|
7 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління та правове регулювання систем професійної освіти Європи, Великобританії та України [Текст] / Л. М. Яцун, О. Логвиненко, Н. Л. Румянцева> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 337-340 | Повний текст |
---|
8 | > Yatsun, Leonid. Рost-war realities and directions of sustainable development of tourism under the conditions of european integration processes [Text] / L. Yatsun> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 230-236 | Повний текст |
---|
9 | > Яцун, Леонід Миколайович. Повоєнні реалії та напрями сталого розвитку туризму в умовах європейських інтеграційних процесів [Текст] / Л. М. Яцун> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 20-21 | Повний текст |
---|
2022 |
10 | > Яцун, Леонід Миколайович. Взаємодія освіти та бізнесу при підготовці менеджерів сфери гостинності [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, С. С. Ткачова> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 30-33 | Повний текст |
---|
11 | > Яцун, Леонід Миколайович. Розвиток ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 444-445 | |
---|
12 | > Яцун, Леонід Миколайович. Сучасний стан і проблеми харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 43-44 | |
---|
13 | > Яцун, Леонід Миколайович. Імплементація національної економічної стратегії в розвиток бізнесу [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 19-22 | |
---|
14 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми підготовки управлінців нової генерації [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 9-12 | Повний текст |
---|
15 | > Яцун, Леонід Миколайович. Смарт-технології навчання професійної адаптації управлінців [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 47-49 | Повний текст |
---|
2021 |
16 | > Еволюція Харківської школи управління комерційною справою. 30 років факультету менеджменту [Текст] : монографія / за ред. О. Ю. Давидової, Л. М. Яцуна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 323 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Формування національної політики харчування населення [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. М. Яцун> // Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі: 30 років факультету менеджменту : монографія. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 32-57 | |
---|
2020 |
18 | > Шевченко, К. М. Управління розвитком ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / К. М. Шевченко, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. ХІІ–XIII | |
---|
19 | > Яцун, Леонід Миколайович. Пріоритети управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 185-187 | |
---|
20 | > Яцун, Леонід Миколайович. Проектування розвитку ресторанної мережі туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 183-185 | |
---|
21 | > Селютін, Віктор Михайлович. SWOT-f-аналіз ресторанного господарства м. Харкова [Текст] / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський> // Економічний аналіз. - Тернопіль, 2020. - Т. 30, № 1. - С. 192-200 | |
---|
22 | > Голіков, М. Д. Розвиток кулінарного туризму міста Харкова [Текст] / М. Д. Голіков, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 163 | |
---|
23 | > Фрактальна система стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] : монографія / С. В. Селютін, Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 243 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Яцун, Леонід Миколайович. Глобальні та національні тенденції підготовки фахівців сучасного підприємництва [Текст] / Л. М. Яцун> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 178-179 | |
---|
25 | > Бочкар, І. О. Глобальні проблеми управління розвитком сфери харчування [Текст] / І. О. Бочкар, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 160 | |
---|
26 | > Бернавська-Глущенко, О. М. Ефективність управління якістю ресторанного обслуговування [Текст] / О. М. Бернавська-Глущенко, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 155 | |
---|
27 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів сфери послуг [Текст] / Л. М. Яцун, Л. О. Таберко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 180-181 | |
---|
28 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 40 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54557 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 29-36. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
29 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 494 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34731 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-22, 378-415. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
30 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 103 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств сфери харчування [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, А. Флагестад> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 4-6 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 5-7 | |
---|
32 | > Yatsun, L. Directions of natural-base development of the food sphere [Text] / L. Yatsun> // Danish Scientific Journal. - 2019. - № 20, Vol. 1. - С. 47-55 | |
---|
33 | > Селютін, Сергій Вікторович. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41015 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-21. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
34 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методичні підходи до організації ресторанного господарства туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун> // Перспективи розвитку туризму в Україні : збірник ст. до ювілею В. К. Федорченка. - Тернопіль, 2019. - С. 112-119 | |
---|
2018 |
35 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності: [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 340 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. М. Яцун, Л. Д. Льовшина, О. В. Новікова, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова. - Харків : Світ книг, 2018. - 486 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Яцун, Леонід Миколайович. Функціонування та перспективи розвитку туристичної галузі України [Текст] / Л. М. Яцун. - Б. ц. | |
---|
38 | > Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі [Текст] : колект. монографія / Л. Л. Носач, К. Ю. Величко, П. Л. Гринько, О. І. Печенка, А. О. Борисова, Т. В. Шталь, Т. В. Андросова, В. О. Козуб, О. В. Кот, Л. О. Чернишова, Л. М. Яцун. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 176 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Бенчмаркінг бізнес-процесів підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 211-220 | Повний текст |
---|
40 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Інноваційні форми підготовки менеджерів міжнародного бізнесу [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії "вища освіта – ринок праці" : тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. ІХ-ХІІ | |
---|
2017 |
41 | > О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-12 | Повний текст |
---|
42 | > Селютін, Віктор Михайлович. Теорія організації [Текст] : навч. посібник / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 278 с. - Б. ц. | |
---|
43 | > Инновационное развитие сферы питания как составляющий продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, Минск, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская наука, 2017. - С. 18-28 | |
---|
44 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми підготовки менеджерів готельно-ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова, В. В. Віннікова> // Economy and education: modern tendencies. - Opole : The Academy of management and administration, 2017. - P. 274-278 | |
---|
45 | > Сучасні тенденції розитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / О. М. Варипаєв, В. М. Селютін, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, Л. М. Яцун. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - 412 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Яцун, Леонід Миколайович. Синтез функцій управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, В. О. Карпенко, В. М. Селютін> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 133-138 | |
---|
47 | > Яцун, Леонід Миколайович. Ресторанне господарство в системі туризму: можливості для розвитку [Текст] / Л. М. Яцун> // Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., 27 жовт. 2017 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017 | |
---|
48 | > Яцун, Леонід Миколайович. Систематизація стратегій як методичний інструмент формування конкурентоспроможного підприємства [Текст] / Л. М. Яцун, С. М. Селютін> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 293-302 | Повний текст |
---|
49 | > Яцун, Леонід Миколайович. Моделі ресторанного господарства в туристських дестинаціях [Текст] / Л. М. Яцун, А. Флагестад, О. А. Сущенко> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 456-460 | Повний текст |
---|
50 | > Инновационное развитее сферы питания как составляющей продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская навука, 2017. - С. 18-26 | |
---|
51 | > Яцун, Леонід Миколайович. Підготовка кадрів для сфери харчування як міжгалузевого кластера [Текст] / Л. М. Яцун> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 139-142 | |
---|
52 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні можливості розвитку агротуризму в Україні [Текст] / Л. М. Яцун, С. В. Селютін> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 454-456 | Повний текст |
---|
53 | > Яцун, Леонід Миколайович. Традиції та інновації харчування туристів [Текст] / Л. М. Яцун> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 23-26 | Повний текст |
---|
54 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 196-198 | Повний текст |
---|
55 | > Яцун, Леонід Миколайович. Ефективність систем управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Михайлова> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 193-196 | Повний текст |
---|
2013 |
56 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Основи підприємництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, Л. М. Яцун. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 252 с. - Б. ц. | |
---|
2012 |
57 | > Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : конспект лекцій та метод. рек. / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, Л. М. Яцун, Н. В. Петренко. - Харьков : ХДУХТ, 2012. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління персоналом (в структурно-логічних схемах) [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 430 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Умань : Вид. «Сочинський», 2012. - 343 с. - Б. ц. | |
---|
60 | > Методичні вказівки щодо оформлення звітів з практичної підготовки студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 030601 «Менеджмент» за 7.03060104 «Менеджмент ЗЕД» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Б. ц. | |
---|
2011 |
61 | > Основи спільного підприємництва [Текст] : метод. вказівки до семінар. і практ. занять зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 36 с. - Б. ц. | |
---|
62 | > Практикум «Менеджмент міжнародної торгівлі» зі змістовними модулями [Текст] : для студентів спец. 7.03060104, 8.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 42 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : збірник практ. та тест. завдань зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 65 с. - Б. ц. | |
---|
64 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Інвестиційна привабливість підприємств готельного-ресторанного бізнесу [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Проблеми та перспективи розвитку підприємств в умовах світової економічної інтеграції : матеріали 3 Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2011 р. - Харків : ХДТУБА, 2011. - Ч. 2. - С. 131-133 | |
---|
2010 |
65 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Роль ключових компетенцій у підготовці сучасних фахівців і менеджерів зовнішньоекономічної діяльності [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 370-371 | |
---|
66 | > Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
67 | > Основи спільного підприємництва [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
68 | > Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 36 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
69 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Інвестиції в торгівлю: теорія та практика [Текст] : монографія / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 193 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Програма практичної підготовки студентів для галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» за освітньо-кваліфікаційними рівнями підготовки: «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 70 с. - Б. ц. | |
---|
2008 |
71 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2008 / О. В. Ольшанський ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2007 |
72 | > Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність, 1967-2007 40-річний ювілей [Текст] : інформ.-публіцист. видання / О. І. Черевко, Л. М. Яцун, Л. Г. Смірнов, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. К. Кухарьонок. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
73 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Тенденції розвитку міжнародної торгівлі Харківської області [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2006. - С. 409-414 | |
---|
2001 |
74 | > Ткачова, Світлана Сергіївна. Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.04.2001 / С. С. Ткачова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 15 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
75 | > Апілат, Олена Віталіївна. Підвищення якості послуг в туризмі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 16.02.2001 / О. В. Апілат ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40898 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
1999 |
76 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Сучасні проблеми менеджменту зовнішньоекономічної діяльності торговельних підприємств [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Організаційно-фінансові проблеми розвитку підприємств торгівлі та харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - С. 90-94 | |
---|
1998 |
77 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Сучасний стан і проблеми розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 176-180 | |
---|
1989 |
78 | > Организация, управление и экономика общественного питания в новых условиях хозяйствования [Текст] : учеб. пособие / уклад.: Р. В. Апилат [и др.]. - Харьков : ХИОП, 1989. - 96 с. - Б. ц. | |
---|