Яцун Леонід Миколайович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1 Яцун, Леонід Миколайович.
Механізми трансформації продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 55-57
Повний текст
2022
2 Яцун, Леонід Миколайович.
Розвиток ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 444-445
3 Яцун, Леонід Миколайович.
Сучасний стан і проблеми харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 43-44
4 Яцун, Леонід Миколайович.
Імплементація національної економічної стратегії в розвиток бізнесу [Текст] / Л. М. Яцун // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, м. Харків, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 19-22
5 Яцун, Леонід Миколайович.
Смарт-технології навчання професійної адаптації управлінців [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 47-49
Повний текст
6 Яцун, Леонід Миколайович.
Взаємодія освіти та бізнесу при підготовці менеджерів сфери гостинності [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, С. С. Ткачова // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 30-33
Повний текст
7 Яцун, Леонід Миколайович.
Інноваційні форми підготовки управлінців нової генерації [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 9-12
Повний текст
2021
8 Михайлов, Валерій Михайлович.
Формування національної політики харчування населення [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. М. Яцун // Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі: 30 років факультету менеджменту : монографія. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 32-57
9
Еволюція Харківської школи управління комерційною справою. 30 років факультету менеджменту [Текст] : монографія / за ред. О. Ю. Давидової, Л. М. Яцуна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 323 с. - Б. ц.
2020
10 Яцун, Леонід Миколайович.
Проектування розвитку ресторанної мережі туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 183-185
11 Яцун, Леонід Миколайович.
Пріоритети управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 185-187
12 Шевченко, К. М.
Управління розвитком ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / К. М. Шевченко, наук. керівник Л. М. Яцун // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. ХІІ–XIII
13 Бочкар, І. О.
Глобальні проблеми управління розвитком сфери харчування [Текст] / І. О. Бочкар, наук. керівник Л. М. Яцун // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 160
14 Бернавська-Глущенко, О. М.
Ефективність управління якістю ресторанного обслуговування [Текст] / О. М. Бернавська-Глущенко, наук. керівник Л. М. Яцун // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 155
15
Фрактальна система стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] : монографія / С. В. Селютін, Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 243 с. - Б. ц.
16 Яцун, Леонід Миколайович.
Глобальні та національні тенденції підготовки фахівців сучасного підприємництва [Текст] / Л. М. Яцун // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 178-179
17 Яцун, Леонід Миколайович.
Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів сфери послуг [Текст] / Л. М. Яцун, Л. О. Таберко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 180-181
18 Голіков, М. Д.
Розвиток кулінарного туризму міста Харкова [Текст] / М. Д. Голіков, наук. керівник Л. М. Яцун // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 163
19 Селютін, Віктор Михайлович.
SWOT-f-аналіз ресторанного господарства м. Харкова [Текст] / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський // Економічний аналіз. - Тернопіль, 2020. - Т. 30, № 1. - С. 192-200
20 Ольшанський, Олександр Васильович.
Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 494 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34731 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-22, 378-415. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
21 Ольшанський, Олександр Васильович.
Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 40 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54557 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 29-36. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2019
22 Селютін, Сергій Вікторович.
Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41015 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-21. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
23 Яцун, Леонід Миколайович.
Методичні підходи до організації ресторанного господарства туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун // Перспективи розвитку туризму в Україні : збірник ст. до ювілею В. К. Федорченка. - Тернопіль, 2019. - С. 112-119
24 Ольшанський, Олександр Васильович.
Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 103 с. - Б. ц.
25 Yatsun, L.
Directions of natural-base development of the food sphere [Text] / L. Yatsun // Danish Scientific Journal. - 2019. - № 20, Vol. 1. - С. 47-55
26 Ольшанський, Олександр Васильович.
Управління бізнес-процесами підприємств сфери харчування [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, А. Флагестад // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 4-6 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 5-7
2018
27 Ольшанський, Олександр Васильович.
Бенчмаркінг бізнес-процесів підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 211-220
Повний текст
28
Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. М. Яцун, Л. Д. Льовшина, О. В. Новікова, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова. - Харків : Світ книг, 2018. - 486 с. - Б. ц.
29 Ольшанський, Олександр Васильович.
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності: [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 340 с. - Б. ц.
30 Яцун, Леонід Миколайович.
Функціонування та перспективи розвитку туристичної галузі України [Текст] / Л. М. Яцун. - Б. ц.
31
Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі [Текст] : колект. монографія / Л. Л. Носач, К. Ю. Величко, П. Л. Гринько, О. І. Печенка, А. О. Борисова, Т. В. Шталь, Т. В. Андросова, В. О. Козуб, О. В. Кот, Л. О. Чернишова, Л. М. Яцун. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 176 с. - Б. ц.
32 Ольшанський, Олександр Васильович.
Інноваційні форми підготовки менеджерів міжнародного бізнесу [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії "вища освіта – ринок праці" : тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. ІХ-ХІІ
2017
33 Селютін, Віктор Михайлович.
Теорія організації [Текст] : навч. посібник / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 278 с. - Б. ц.
34
О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-12
Повний текст
35 Яцун, Леонід Миколайович.
Інноваційні форми підготовки менеджерів готельно-ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова, В. В. Віннікова // Economy and education: modern tendencies. - Opole : The Academy of management and administration, 2017. - P. 274-278
36
Сучасні тенденції розитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / О. М. Варипаєв, В. М. Селютін, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, Л. М. Яцун. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - 412 с. - Б. ц.
37 Яцун, Леонід Миколайович.
Систематизація стратегій як методичний інструмент формування конкурентоспроможного підприємства [Текст] / Л. М. Яцун, С. М. Селютін // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 293-302
Повний текст
38
Инновационное развитие сферы питания как составляющий продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, Минск, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская наука, 2017. - С. 18-28
39 Яцун, Леонід Миколайович.
Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 196-198
Повний текст
40 Яцун, Леонід Миколайович.
Інноваційні можливості розвитку агротуризму в Україні [Текст] / Л. М. Яцун, С. В. Селютін // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 454-456
Повний текст
41 Яцун, Леонід Миколайович.
Моделі ресторанного господарства в туристських дестинаціях [Текст] / Л. М. Яцун, А. Флагестад, О. А. Сущенко // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 456-460
Повний текст
42 Яцун, Леонід Миколайович.
Традиції та інновації харчування туристів [Текст] / Л. М. Яцун // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 23-26
Повний текст
43 Яцун, Леонід Миколайович.
Ефективність систем управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Михайлова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 193-196
Повний текст
44
Инновационное развитее сферы питания как составляющей продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская навука, 2017. - С. 18-26
45 Яцун, Леонід Миколайович.
Ресторанне господарство в системі туризму: можливості для розвитку [Текст] / Л. М. Яцун // Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., 27 жовт. 2017 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017
46 Яцун, Леонід Миколайович.
Синтез функцій управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, В. О. Карпенко, В. М. Селютін // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 133-138
47 Яцун, Леонід Миколайович.
Підготовка кадрів для сфери харчування як міжгалузевого кластера [Текст] / Л. М. Яцун // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 139-142
2013
48 Ольшанський, Олександр Васильович.
Основи підприємництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, Л. М. Яцун. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 252 с. - Б. ц.
2012
49
Методичні вказівки щодо оформлення звітів з практичної підготовки студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 030601 «Менеджмент» за 7.03060104 «Менеджмент ЗЕД» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Б. ц.
50 Ольшанський, Олександр Васильович.
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Умань : Вид. «Сочинський», 2012. - 343 с. - Б. ц.
51 Ольшанський, Олександр Васильович.
Управління персоналом (в структурно-логічних схемах) [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 430 с. - Б. ц.
52
Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : конспект лекцій та метод. рек. / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, Л. М. Яцун, Н. В. Петренко. - Харьков : ХДУХТ, 2012. - 96 с. - Б. ц.
2011
53
Практикум «Менеджмент міжнародної торгівлі» зі змістовними модулями [Текст] : для студентів спец. 7.03060104, 8.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 42 с. - Б. ц.
54
Основи спільного підприємництва [Текст] : метод. вказівки до семінар. і практ. занять зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 36 с. - Б. ц.
55
Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : збірник практ. та тест. завдань зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 65 с. - Б. ц.
56 Ольшанський, Олександр Васильович.
Інвестиційна привабливість підприємств готельного-ресторанного бізнесу [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Проблеми та перспективи розвитку підприємств в умовах світової економічної інтеграції : матеріали 3 Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2011 р. - Харків : ХДТУБА, 2011. - Ч. 2. - С. 131-133
2010
57
Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 32 с. - Б. ц.
58
Основи спільного підприємництва [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц.
59
Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 36 с. - Б. ц.
60 Ольшанський, Олександр Васильович.
Роль ключових компетенцій у підготовці сучасних фахівців і менеджерів зовнішньоекономічної діяльності [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 370-371
2009
61 Ольшанський, Олександр Васильович.
Інвестиції в торгівлю: теорія та практика [Текст] : монографія / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 193 с. - Б. ц.
62
Програма практичної підготовки студентів для галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» за освітньо-кваліфікаційними рівнями підготовки: «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 70 с. - Б. ц.
2008
63 Ольшанський, Олександр Васильович.
Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2008 / О. В. Ольшанський ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2007
64
Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність, 1967-2007 40-річний ювілей [Текст] : інформ.-публіцист. видання / О. І. Черевко, Л. М. Яцун, Л. Г. Смірнов, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. К. Кухарьонок. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 96 с. - Б. ц.
2006
65 Ольшанський, Олександр Васильович.
Тенденції розвитку міжнародної торгівлі Харківської області [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2006. - С. 409-414
2001
66 Ткачова, Світлана Сергіївна.
Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.04.2001 / С. С. Ткачова ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 15 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
67 Апілат, Олена Віталіївна.
Підвищення якості послуг в туризмі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 16.02.2001 / О. В. Апілат ; наук. кер. Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40898 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
1999
68 Ольшанський, Олександр Васильович.
Сучасні проблеми менеджменту зовнішньоекономічної діяльності торговельних підприємств [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Організаційно-фінансові проблеми розвитку підприємств торгівлі та харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - С. 90-94
1998
69 Ольшанський, Олександр Васильович.
Сучасний стан і проблеми розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 176-180
1989
70
Организация, управление и экономика общественного питания в новых условиях хозяйствования [Текст] : учеб. пособие / уклад.: Р. В. Апилат [и др.]. - Харьков : ХИОП, 1989. - 96 с. - Б. ц.