| 2025 |
| 1 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методичні підходи до формування систем управління кластерами [Текст] / Л. М. Яцун, Д. Оберемок> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 579-583 | Повний текст |
|---|
| 2 | > Оберемок, Д. Кластери як інноваційний підхід розвитку транскордонного співробітництва [Текст] / Д. Оберемок ; наук. керівник Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 661-664 | Повний текст |
|---|
| 3 | > Мовчан, Л. О. Сучасний менеджмент: тенденції та перспективи [Текст] / Л. О. Мовчан ; наук. керівник Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали ІX Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. Григорія Євтійовича Мазнєва, Держ. біотехнол. ун-т, 06-07 берез. 2025 р. - Харків : ТОВ «Стильна типографія», 2025. - Ч. 1. - С. 553-556 | Повний текст |
|---|
| 4 | > Яцун, Леонід Миколайович. Напрями міжнародної підтримки продовольчих систем України [Текст] / Л. М. Яцун> // Український журнал прикладної економіки та техніки. - 2025. - Т. 10, № 1. - С. 334-338 | |
|---|
| 5 | > Інноваційні технології як чинник резільєнтності продовольчих систем [Текст] / А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, Л. М. Яцун, В. В. Євлаш, С. В. Степаненко> // Продовольчі системи України на шляху до ЄС: виклики та можливості : матеріали Всеукр. дискус. платформи. - Харків : ДБТУ, 2025 | |
|---|
| 6 | > Foshchan, Andriy. Scientific ideas of Kharkiv for Ukrainian-British partnership [Text] / A. Foshchan, L. Yatsun> // Україна – Велика Британія: Ідеї столітнього партнерства : Грінвічська бізнес-школа, Ун-т Гринвіча, м. Лондон, 23 трав. 2025 р. - Лондон, 2025 | |
|---|
| 2024 |
| 7 | > Черних, Н. Стратегії відновлення та розвитку регіональних продовольчих систем [Текст] / Н. Черних ; наук. керівник Л. М. Яцун> // Нові горизонти розвитку бізнесу в умовах сучасних викликів. Можливості та механізми підтримки бізнесу в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 76-79 | Повний текст |
|---|
| 8 | > Яцун, Леонід Миколайович. Напрями стабілізації продовольчих систем України [Текст] / Л. М. Яцун> // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 3-6 | Повний текст |
|---|
| 9 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління ресторанним сервісом туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун, Я. Сало> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : Вид-во ТОВ «Стильна типографія», 2024. - Ч. 2. - С. 625-627 | Повний текст |
|---|
| 10 | > Яцун, Леонід Миколайович. Еволюція та чинники харчування туристів [Текст] / Л. М. Яцун, Н. Румянцева> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : Вид-во ТОВ «Стильна типографія», 2024. - Ч. 2. - С. 623-625 | Повний текст |
|---|
| 11 | > Яцун, Леонід Миколайович. Діяльність Продовольчої та сільськогосподарської Організації ООН по трансформації продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун, А. Д. Гирка> // Продовольчі системи України – повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, м. Харків, 15-16 трав. 2024 р. - 2024. - С. 12-15 | |
|---|
| 12 | > Яцун, Леонід Миколайович. Формування регіональних стратегій сталого розвитку продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : Вид-во ТОВ «Стильна типографія», 2024. - Ч. 1. - С. 111-113 | Повний текст |
|---|
| 13 | > Яцун, Леонід Миколайович. Проблеми управління продовольчими системами [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 21-22 берез. 2024 р. - Харків : Вид-во ТОВ «Стильна типографія», 2024. - Ч. 1. - С. 106-107 | Повний текст |
|---|
| 14 | > Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 073 Менеджмент / Держ. біотехнол. ун-т ; упоряд. Л. М. Яцун. - Харків : [б. в.], 2024. - 21 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2023 |
| 15 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління та правове регулювання систем професійної освіти Європи, Великобританії та України [Текст] / Л. М. Яцун, О. Логвиненко, Н. Л. Румянцева> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 337-340 | Повний текст |
|---|
| 16 | > Yatsun, Leonid. Рost-war realities and directions of sustainable development of tourism under the conditions of european integration processes [Text] / L. Yatsun> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 230-236 | Повний текст |
|---|
| 17 | > Яцун, Леонід Миколайович. Повоєнні реалії та напрями сталого розвитку туризму в умовах європейських інтеграційних процесів [Текст] / Л. М. Яцун> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 20-21 | Повний текст |
|---|
| 18 | > Яцун, Леонід Миколайович. Механізми трансформації продовольчих систем [Текст] / Л. М. Яцун> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 55-57 | Повний текст |
|---|
| 2022 |
| 19 | > Яцун, Леонід Миколайович. Сучасний стан і проблеми харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, Держ. біотехнол. ун-т, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ТОВ "Стильна типографія", 2022. - С. 43-44 | |
|---|
| 20 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми підготовки управлінців нової генерації [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 9-12 | Повний текст |
|---|
| 21 | > Яцун, Леонід Миколайович. Взаємодія освіти та бізнесу при підготовці менеджерів сфери гостинності [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, С. С. Ткачова> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 30-33 | Повний текст |
|---|
| 22 | > Яцун, Леонід Миколайович. Смарт-технології навчання професійної адаптації управлінців [Електронний ресурс] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова> // Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання : матеріали Всеукр. наук.-практ. вебінару для наук.-пед. працівників, м. Харків, 22 листоп. 2022 р. - Харків : ХОГО "Наук. центр дидактики менеджмент-освіти", 2022. - С. 47-49 | Повний текст |
|---|
| 23 | > Яцун, Леонід Миколайович. Імплементація національної економічної стратегії в розвиток бізнесу [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, Держ. біотехнол. ун-т, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ТОВ "Стильна типографія", 2022. - С. 19-22 | |
|---|
| 24 | > Яцун, Леонід Миколайович. Розвиток ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін> // Управління розвитком соціально-економічних систем : матеріали VI Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня народж. проф. Турченка Михайла Михайловича, Держ. біотехнол. ун-т, 15-16 черв. 2022 р. - Харків : ТОВ "Стильна типографія", 2022. - С. 444-445 | |
|---|
| 2021 |
| 25 | > Еволюція Харківської школи управління комерційною справою. 30 років факультету менеджменту [Текст] : монографія / за ред. О. Ю. Давидової, Л. М. Яцуна. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 323 с. - Б. ц. | |
|---|
| 26 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Формування національної політики харчування населення [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. М. Яцун> // Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі: 30 років факультету менеджменту : монографія. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 32-57 | |
|---|
| 2020 |
| 27 | > Селютін, Віктор Михайлович. SWOT-f-аналіз ресторанного господарства м. Харкова [Текст] / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський> // Економічний аналіз. - Тернопіль, 2020. - Т. 30, № 1. - С. 192-200 | |
|---|
| 28 | > Бочкар, І. О. Глобальні проблеми управління розвитком сфери харчування [Текст] / І. О. Бочкар, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 160 | |
|---|
| 29 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми ступеневої підготовки менеджерів сфери послуг [Текст] / Л. М. Яцун, Л. О. Таберко> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 180-181 | |
|---|
| 30 | > Яцун, Леонід Миколайович. Глобальні та національні тенденції підготовки фахівців сучасного підприємництва [Текст] / Л. М. Яцун> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 178-179 | |
|---|
| 31 | > Яцун, Леонід Миколайович. Пріоритети управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 185-187 | |
|---|
| 32 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 40 с. - Бібліогр.: с. 29-36. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 33 | > Бернавська-Глущенко, О. М. Ефективність управління якістю ресторанного обслуговування [Текст] / О. М. Бернавська-Глущенко, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 155 | |
|---|
| 34 | > Фрактальна система стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] : монографія / С. В. Селютін, Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 243 с. - Б. ц. | |
|---|
| 35 | > Шевченко, К. М. Управління розвитком ресторанної інфраструктури туристських дестинацій [Текст] / К. М. Шевченко, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. ХІІ–XIII | |
|---|
| 36 | > Голіков, М. Д. Розвиток кулінарного туризму міста Харкова [Текст] / М. Д. Голіков, наук. керівник Л. М. Яцун> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 163 | |
|---|
| 37 | > Яцун, Леонід Миколайович. Проектування розвитку ресторанної мережі туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 183-185 | |
|---|
| 38 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств торгівлі [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 16.12.2020 / О. В. Ольшанський ; наук. конс. Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 494 с. - Бібліогр.: с. 13-22, 378-415. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 2019 |
| 39 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління бізнес-процесами підприємств сфери харчування [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, А. Флагестад> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків – Мелітополь – Кирилівка, 4-6 верес. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 5-7 | |
|---|
| 40 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 103 с. - Б. ц. | |
|---|
| 41 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методичні підходи до організації ресторанного господарства туристських дестинацій [Текст] / Л. М. Яцун> // Перспективи розвитку туризму в Україні : збірник ст. до ювілею В. К. Федорченка. - Тернопіль, 2019. - С. 112-119 | |
|---|
| 42 | > Селютін, Сергій Вікторович. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Бібліогр.: с. 18-21. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 43 | > Селютін, Сергій Вікторович. Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Економічні науки : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 325 с. - Бібліогр.: с. 12-16, 224-249. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 44 | > Yatsun, L. Directions of natural-base development of the food sphere [Text] / L. Yatsun> // Danish Scientific Journal. - 2019. - № 20, Vol. 1. - С. 47-55 | |
|---|
| 2018 |
| 45 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми підготовки менеджерів міжнародного бізнесу [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії "вища освіта – ринок праці" : тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. ІХ-ХІІ | |
|---|
| 46 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності: [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 340 с. - Б. ц. | |
|---|
| 47 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Бенчмаркінг бізнес-процесів підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 211-220 | Повний текст |
|---|
| 48 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методологічні підходи до формування стратегій розвитку сфери харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 181-184 | Повний текст |
|---|
| 49 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління сталим розвитком підприємств сфери харчування [Текст] / Л. М. Яцун> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 184-187 | Повний текст |
|---|
| 50 | > Яцун, Леонід Миколайович. Функціонування та перспективи розвитку туристичної галузі України [Текст] / Л. М. Яцун. - Б. ц. | |
|---|
| 51 | > Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. М. Яцун, Л. Д. Льовшина, О. В. Новікова, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова. - Харків : Світ книг, 2018. - 486 с. - Б. ц. | |
|---|
| 52 | > Яцун, Леонід Миколайович. Пірдготовка менеджерів ЗЕД в умовах євроінтеграції [Текст] / Л. М. Яцун> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : тези ХV Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 28 верес. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 93-96 | Повний текст |
|---|
| 53 | > Яцун, Леонід Миколайович. Оцінка стратегічного розвитку закладів ресторанного господарства Харкова [Текст] / Л. М. Яцун, С. В. Селютін> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 187-189 | Повний текст |
|---|
| 54 | > Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі [Текст] : колект. монографія / Л. Л. Носач, К. Ю. Величко, П. Л. Гринько, О. І. Печенка, А. О. Борисова, Т. В. Шталь, Т. В. Андросова, В. О. Козуб, О. В. Кот, Л. О. Чернишова, Л. М. Яцун. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 176 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2017 |
| 55 | > Селютін, Віктор Михайлович. Теорія організації [Текст] : навч. посібник / В. М. Селютін, Л. М. Яцун, О. В. Ольшанський. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 278 с. - Б. ц. | |
|---|
| 56 | > Яцун, Леонід Миколайович. Систематизація стратегій як методичний інструмент формування конкурентоспроможного підприємства [Текст] / Л. М. Яцун, С. М. Селютін> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 293-302 | Повний текст |
|---|
| 57 | > О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-12 | Повний текст |
|---|
| 58 | > Яцун, Леонід Миколайович. Ресторанне господарство в системі туризму: можливості для розвитку [Текст] / Л. М. Яцун> // Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф., 27 жовт. 2017 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017 | |
|---|
| 59 | > Яцун, Леонід Миколайович. Синтез функцій управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, В. О. Карпенко, В. М. Селютін> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 133-138 | |
|---|
| 60 | > Яцун, Леонід Миколайович. Моделі ресторанного господарства в туристських дестинаціях [Текст] / Л. М. Яцун, А. Флагестад, О. А. Сущенко> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 456-460 | Повний текст |
|---|
| 61 | > Инновационное развитее сферы питания как составляющей продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская навука, 2017. - С. 18-26 | |
|---|
| 62 | > Яцун, Леонід Миколайович. Підготовка кадрів для сфери харчування як міжгалузевого кластера [Текст] / Л. М. Яцун> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 139-142 | |
|---|
| 63 | > Инновационное развитие сферы питания как составляющий продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, Минск, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская наука, 2017. - С. 18-28 | |
|---|
| 64 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми підготовки менеджерів готельно-ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Яцун, В. А. Віннікова, В. В. Віннікова> // Economy and education: modern tendencies. - Opole : The Academy of management and administration, 2017. - P. 274-278 | |
|---|
| 65 | > Яцун, Леонід Миколайович. Традиції та інновації харчування туристів [Текст] / Л. М. Яцун> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 23-26 | Повний текст |
|---|
| 66 | > Яцун, Леонід Миколайович. Ефективність систем управління сферою харчування [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Михайлова> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 193-196 | Повний текст |
|---|
| 67 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методологічні підходи до формування національної політики харчування населення [Текст] / Л. М. Яцун> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 196-198 | Повний текст |
|---|
| 68 | > Сучасні тенденції розитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / О. М. Варипаєв, В. М. Селютін, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, Л. М. Яцун. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - 412 с. - Б. ц. | |
|---|
| 69 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні можливості розвитку агротуризму в Україні [Текст] / Л. М. Яцун, С. В. Селютін> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 454-456 | Повний текст |
|---|
| 2016 |
| 70 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління підприємствами сфери харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 01.07.2016 / Л. М. Яцун ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 42 с. - Бібліогр.: с. 31-38. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 71 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління підприємствами сфери харчування [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 01.07.2016 / Л. М. Яцун ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 580 с. - Бібліогр. : 448 назв. - Б. ц. | |
|---|
| 2015 |
| 72 | > Яцун, Леонід Миколайович. Етапи моделювання стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємтва [Текст] / Л. М. Яцун, С. В. Селютін> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 283-284 | Повний текст |
|---|
| 2014 |
| 73 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційні форми індивідуальної роботи студентів-менеджерів [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Борисова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 463-464 | |
|---|
| 2013 |
| 74 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Основи підприємництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, О. П. Ткаченко, Л. М. Яцун. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 252 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2012 |
| 75 | > Методичні вказівки щодо оформлення звітів з практичної підготовки студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 030601 «Менеджмент» за 7.03060104 «Менеджмент ЗЕД» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Б. ц. | |
|---|
| 76 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Умань : Вид. «Сочинський», 2012. - 343 с. - Б. ц. | |
|---|
| 77 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління персоналом (в структурно-логічних схемах) [Текст] : навч. посібник / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 430 с. - Б. ц. | |
|---|
| 78 | > Чернікова, Ганна Сергіївна. Торговельні центри: організаційно-економічний аспект розвитку [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 10.10.2012 / Г. С. Чернікова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 250 с. - Бібліогр.: 196 назв. - Б. ц. | |
|---|
| 79 | > Чернікова, Ганна Сергіївна. Торговельні центри: організаційно-економічний аспект розвитку [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 10.10.2012 / Г. С. Чернікова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18. - Б. ц. | |
|---|
| 80 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : конспект лекцій та метод. рек. / А. Л. Фощан, Л. М. Яцун, Н. В. Петренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 96 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2011 |
| 81 | > Практикум «Менеджмент міжнародної торгівлі» зі змістовними модулями [Текст] : для студентів спец. 7.03060104, 8.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 42 с. - Б. ц. | |
|---|
| 82 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Інвестиційна привабливість підприємств готельного-ресторанного бізнесу [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Проблеми та перспективи розвитку підприємств в умовах світової економічної інтеграції : матеріали 3 Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2011 р. - Харків : ХДТУБА, 2011. - Ч. 2. - С. 131-133 | |
|---|
| 83 | > Борисова, Оксана Василівна. Оцінка ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 11.03.2011 / О. В. Борисова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 84 | > Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : збірник практ. та тест. завдань зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 65 с. - Б. ц. | |
|---|
| 85 | > Основи спільного підприємництва [Текст] : метод. вказівки до семінар. і практ. занять зі змістов. модулями з дисципліни, для студентів спец. 6.03060104 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 36 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2010 |
| 86 | > Яцун, Леонід Миколайович. Управління харчуванням населення: теорія, методологія [Текст] : монографія / Л. М. Яцун. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 342 с. - Б. ц. | |
|---|
| 87 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Роль ключових компетенцій у підготовці сучасних фахівців і менеджерів зовнішньоекономічної діяльності [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 370-371 | |
|---|
| 88 | > Яцун, Леонід Миколайович. Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу [Текст] / Л. М. Яцун, К. В. Батаєва> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1. - С. 681-687 | Повний текст |
|---|
| 89 | > Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 6.1400101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. В. Борисова. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 36 с. - Б. ц. | |
|---|
| 90 | > Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегії [Текст] / Т. С. Пічугіна, Л. М. Яцун, В. М. Селютін, В. А. Куценко> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 545-553 | Повний текст |
|---|
| 91 | > Основи спільного підприємництва [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, О. П. Ткаченко. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц. | |
|---|
| 92 | > Яцун, Леонід Миколайович. Актуальні проблеми управління потребами та поведінкою споживачів [Текст] / Л. М. Яцун, В. О. Мель> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1. - С. 687-694 | Повний текст |
|---|
| 93 | > Менеджмент міжнародної торгівлі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 7.050206, 8.050206 Менеджмент ЗЕД / уклад.: О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 32 с. - Б. ц. | |
|---|
| 94 | > Яцун, Леонід Миколайович. Харчування населення в домогосподарствах України [Текст] / Л. М. Яцун, С. М. Шевердіна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1. - С. 646-654 | Повний текст |
|---|
| 95 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методологічні підходи до формування регіональних стратегій розвитку сфери харчування [Текст] / Л. М. Яцун> // Управління економічним потенціалом підприємства : тези доп. ІІ Всеукр. міжвуз. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21-22 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 122-123 | |
|---|
| 96 | > Яцун, Леонід Миколайович. Зарубіжна практика розробки регіональних стратегій соціально-економічного розвитку [Текст] / Л. М. Яцун, І. В. Буданов> // Управління економічним потенціалом підприємства : тези доп. ІІ Всеукр. міжвуз. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21-22 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 124-125 | |
|---|
| 97 | > Яцун, Леонід Миколайович. Практична підготовка як ефективний напрям формування фахівців з менеджменту [Текст] / Л. М. Яцун, А. П. Гринько, О. В. Борисова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 20-22 | |
|---|
| 98 | > Яцун, Леонид Николаевич. Управление сферой питания населения в современных условиях [Текст] / Л. Н. Яцун> // Актуальные проблемы торговли : сб. трудов. - СПб., 2010 | |
|---|
| 99 | > Яцун, Леонід Миколайович. Сфера харчування населення в стратегіях соціально-економічного розвитку регіонів [Текст] / Л. М. Яцун> // Проблеми ефективності соц.-екон. розвитку та якості життя населення : збірник наук. пр. - Донецьк : ДІСР, 2010 | |
|---|
| 100 | > Борисова, Оксана Василівна. Оцінка ефективності інноваційної політики підприємств ресторанного господарства [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 11.03.2011 / О. В. Борисова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2010. - 358 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2009 |
| 101 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Інвестиції в торгівлю: теорія та практика [Текст] : монографія / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун, В. М. Селютін. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 193 с. - Б. ц. | |
|---|
| 102 | > Програма практичної підготовки студентів для галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» за освітньо-кваліфікаційними рівнями підготовки: «бакалавр», «спеціаліст», «магістр» [Текст] / уклад.: О. В. Ольшанський [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 70 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2008 |
| 103 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2008 / О. В. Ольшанський ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 224 с. - Бібліогр.: 175 назв. - Б. ц. | |
|---|
| 104 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Управління інвестиційною діяльністю підприємств з формування роздрібної торговельної мережі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 19.05.2008 / О. В. Ольшанський ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 2007 |
| 105 | > Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність, 1967-2007 40-річний ювілей [Текст] : інформ.-публіцист. видання / О. І. Черевко, Л. М. Яцун, Л. Г. Смірнов, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. К. Кухарьонок. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 96 с. - Б. ц. | |
|---|
| 2006 |
| 106 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Тенденції розвитку міжнародної торгівлі Харківської області [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2006. - С. 409-414 | |
|---|
| 2005 |
| 107 | > Яцун, Леонід Миколайович. Інноваційна політика відтворення основних фондів у підприємствах громадського харчування [Текст] / Л. М. Яцун, О. В. Борисова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 434-437 | |
|---|
| 108 | > Яцун, Леонід Миколайович. Оцінка рівня складності функцій управління підприємств торгівлі та ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін, О. М. Шарапова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 499-505 | |
|---|
| 109 | > Яцун, Леонід Миколайович. Впровадження форм дистанційного навчання за спеціальністю “Менеджмент організації” [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін, Г. А. Селютіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005 | |
|---|
| 2004 |
| 110 | > Яцун, Леонід Миколайович. Методичні аспекти проектування організаційних структур управління підприємств торгівлі та харчування [Текст] / Л. М. Яцун, В. М. Селютін> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 2, Т. 2. - С. 3-10 | |
|---|
| 2001 |
| 111 | > Апілат, Олена Віталіївна. Підвищення якості послуг в туризмі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 16.02.2001 / О. В. Апілат ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 16 с. - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 112 | > Ткачова, Світлана Сергіївна. Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 26.04.2001 / С. С. Ткачова ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 15 с. - Бібліогр.: с. 12-13. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
|---|
| 113 | > Ткачева, Светлана Сергеевна. Методические аспекты разработки стратегии предприятий общественного питания [Текст] : дис. на соиск. учен. степ. д-ра экон. наук : по спец. 08.07.05 Экономика торговли и услуг : защищена 26.04.2001 / С. С. Ткачева ; науч. рук. Л. Н. Яцун ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. - Харьков : [б. и.], 2001. - 276 с. - | |
|---|
| 1999 |
| 114 | > Селютин, Виктор Михайлович. Эффективность регионального управления общественным питанием [Текст] : дис. на соиск. учен. степени канд. экон. наук : по спец. 08.07.05 Экономика торговли и услуг / В. М. Селютин ; науч. рук. Л. Н. Яцун ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. - Харьков : [б. и.], 1999. - 212 с. - | |
|---|
| 115 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Сучасні проблеми менеджменту зовнішньоекономічної діяльності торговельних підприємств [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Організаційно-фінансові проблеми розвитку підприємств торгівлі та харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - С. 90-94 | |
|---|
| 116 | > Селютін, Віктор Михайлович. Ефективність регіонального управління громадським харчуванням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг / В. М. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1999. - 18 с. - Б. ц. | |
|---|
| 1998 |
| 117 | > Ольшанський, Олександр Васильович. Сучасний стан і проблеми розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств торгівлі [Текст] / О. В. Ольшанський, Л. М. Яцун> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 176-180 | |
|---|
| 1989 |
| 118 | > Организация, управление и экономика общественного питания в новых условиях хозяйствования [Текст] : учеб. пособие / уклад.: Р. В. Апилат [и др.]. - Харьков : ХИОП, 1989. - 96 с. - Б. ц. | |
|---|