2022 |
1 | > Малюк, Людмила Петрівна. Роль сервісології у розвитку сфери туризму [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : міжнар. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених, м. Чернігів, Нац. ун-т «Чернігів. політехніка», 15-16 черв. 2022 р. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2022 | |
---|
2021 |
2 | > Малюк, Людмила Петрівна. Безпека в ресторанах під час пандемії covid 19 [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, С. О. Перешибкіна> // Modern directions of scientific research development : II Междунар. науч.-практ. конф. 4-6 авг. 2021 г. - Чикаго, 2021. - С. 334. | |
---|
3 | > Малюк, Людмила Петрівна. Безпечне перебування споживачів у готелях в Україні під час пандемії [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2021 р. - 2021. - Ч. 1. - С. 71. | |
---|
2020 |
4 | > Малюк, Людмила Петрівна. Гостинність як детермінанта сфери обслуговування [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 158-159 | |
---|
5 | > Шитова, І. О. Психологія споживача [Текст] / І. О. Шитова, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 218 | |
---|
6 | > Малюк, Людмила Петрівна. Певні аспекти формування сервісної діяльності закладів сфери гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, Львів. держ. ун-т фіз. культури ім. Івана Боберського. - 2020 | |
---|
7 | > Середіна, А. С. Погляд на потреби в Середні віки, епохи Відродження та Просвітництва [Текст] / А. С. Середіна, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 204 | |
---|
8 | > Радченко, М. В. Специфiка сервiсної діяльності [Текст] / М. В. Радченко, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 198 | |
---|
9 | > Романюк, Л. Я. Сервісна діяльність як науково-практична дисципліна [Текст] / Л. Я. Романюк, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 199 | |
---|
10 | > Голдун, М. Л. Чотири основні види діяльності людини [Текст] / М. Л. Голдун, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 167 | |
---|
11 | > Гончарова, Ю. Д. Погляди на потреби людини з точки зору економіки [Текст] / Ю. Д. Гончарова , наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 168 | |
---|
12 | > Етичні та психологічні аспекти у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний> // Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : монографія. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020. - Розділ 2.1 | |
---|
13 | > Малюк, Людмила Петрівна. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Міжнародна наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного. - 2020 | |
---|
14 | > Малюк, Людмила Петрівна. Створення системи безпеки в готелях [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 163-164 | |
---|
2019 |
15 | > Management mechanisms and development strategies of economic entities in conditions of institutional transformations of the global environment [Text] : col. monograph in 2 vol. Vol. 2 / O. Olshanskyi, I. Kovyakh, L. Maluk, O. Varypaiev, L. Varypaieva. - Riga : "Landmark" SIA, 2019. - 352 p. - Б. ц. | |
---|
16 | > Дипломне проектування готелів і ресторанів. Інноваційний підхід [Текст] : підручник / Л. П. Малюк, О. Г. Терешкін, Т. П. Кононенко, Л. М. Варипаєва, М. В. Чорна. - Харків : Факт, 2019. - 389 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
17 | > Малюк, Людмила Петрівна. Головні принципи професійної етики в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, О. М. Варипаєв> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 155-156 | Повний текст |
---|
18 | > Малюк, Людмила Петрівна. Економічна безпека в закладах готельного господарства [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, О. М. Варипаєв> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 153-154 | Повний текст |
---|
19 | > Малюк, Людмила Петрівна. Сервісні стратегії в загальній концепції розвитку підприємства готельного та ресторанного бізнесу [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.), д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2018 р. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 157-158 | Повний текст |
---|
2017 |
20 | > Малюк, Людмила Петрівна. Потреби та їх класифікація у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 217-218 | |
---|
21 | > Романько, Д. Ю. Особливості реклами у сфері гостинності [Текст] / Д. Ю. Романько, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 331 | |
---|
22 | > Шулік, М. П. Сервіс і психологічна культура в гостинності [Текст] / М. П. Шулік, наук. керівник Л. М. Варипаєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснуавння ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 353 | |
---|
23 | > Малюк, Людмила Петрівна. Професійна етика та етикет в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посібник / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва. - Харків : НВФ «Студ-центр», 2017. - 148 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Малюк, Людмила Петрівна. Інновації у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, О. Г. Терешкін> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 253-266 | Повний текст |
---|
25 | > Сучасні тенденції розитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / О. М. Варипаєв, В. М. Селютін, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, Л. М. Яцун. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - 412 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Малюк, Людмила Петрівна. Інноваційні напрями у сфері гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 46-48 | Повний текст |
---|
27 | > Малюк, Людмила Петрівна. Методичнее значення класифікації комплексу потреб людини для фахівця сфери сервісу [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 256-257 | |
---|
28 | > Малюк, Людмила Петрівна. Специфіка та класифікація потреб у сервісології [Текст] / Л. П. Малюк, О. М. Варипаєв, Л. М. Варипаєва> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 52-55 | |
---|
2012 |
29 | > Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.140101.01 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, Л. М. Варипаєва. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
2008 |
30 | >Пат. 30629 Україна, МПК A23L1/214, A23B7/02. Спосіб отримання сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200708806 ; Заявл. 30.07.2007 ; Опубл. 11.03.2008, Бюл. № 5. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
31 | >Пат. 30630 Україна, МПК A23L1/214, A23B7/02. Спосіб приготування сушених продуктів [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200708808 ; Заявл. 30.07.2007 ; Опубл. 11.03.2008, Бюл. № 5. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2004 |
32 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Спосіб виробництва кулінарних виробів з сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 117-120 | |
---|
2002 |
33 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Спосіб відновлення сушених кулінарних виробів [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 35-36 | |
---|
34 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Технологія овочевих напівфабрикатів високого ступеня готовності [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 141-148 | |
---|
35 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Дослідження способу відновлення сушених продуктів харчування [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 73-78 | |
---|
2001 |
36 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Технологія м'ясних напівфабрикатів швидкого приготування [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХДУХТ, 2001. - С. 56-57 | |
---|
|
37 | > Постнов, Геннадій Михайлович. Спосіб отримання кулінарних виробів з сушеного картопляного пюре [Текст] / Г. М. Постнов, М. І. Погожих, Л. М. Варипаєва> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків. - С. 64 | |
---|