2024 |
1 | Васильєва, Юлія Олександрівна. Порівняння системи внутрішнього забезпечення якості освіти ДБТУ та університету Пізи, Італія [Текст] / Ю. О. Васильєва // Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності в умовах європейської інтеграції : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., 18 жовт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 185-187 | Повний текст |
---|
2023 |
2 | Васильєва, Юлія Олександрівна. Використання рибок Даніо (zebra fish) як об’єкта в експериментальних дослідженнях [Текст] / Ю. О. Васильєва // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 102-104 | Повний текст |
---|
3 | Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : робочий зошит для студентів напряму підгот. 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ДБТУ. Каф. технології переробки та якості продукції тваринництва / уклад. Ю. О. Васильєва. - Харків : РВВ ДБТУ, 2023. - 32 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2021 |
4 | Influence of keeping technology on the weight gain of the Aberdeen-Angus breed young animals in the colostrum period [Electronic resource] / A. I. Dydykina, V. H. Prudnikov, O. I. Kolisnyk, Y. O. Vasylieva, А. Paliy, Anatoliy Paliy, A. M. Petrov // Ukrainian journal of ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 2 : Special issue SI. - С. 27-32. - DOI 10.15421/2021_66. - | Повний текстПовний текст |
---|
|
5 | Андрієць, І. Ю. Ефективність функціонування елементів системи НАССР при виробництві молока та кисломолочних продуктів [Текст] / І. Ю. Андрієць, наук. керівник Ю. О. Васильєва // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф. | |
---|
|
6 | Ярощук, Я. В. Обґрунтування ефективності виробництва яловичини від тварин молочних порід та помісів в технології молочного скотарства [Текст] / Я. В. Ярощук, наук. керівник Ю. О. Васильєва // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф. | |
---|