Воронцова Жанна Вадимівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2014
1
Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81
2013
2
Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71
3 Воронцова, Жанна Вадимовна.
Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 7-8
Повний текст
2012
4
Фізика [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 103 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4558 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
5 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Концепції сучасного природознавства [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі). - Харків : [б. в.], 2012. - 170 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4541 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2011
6 Погожих, Микола Іванович.
Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 397-405
2005
7 Погожих, Микола Іванович.
Особливості використання спектрофотометра типу СФ-46 для кількісного та якісного аналізу [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 329-335