Воронцова Жанна Вадимівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2015
1 Захаренко, В. О.
Установка для визначення розподілу макропор у шкіряних виробах [Текст] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 167-168
Повний текст
2 Захаренко, В. О.
Обчислення розподілу пор у шкіряних виробах [Текст] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 169-170
Повний текст
2014
3 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Досвід використання комп’ютерних технологій під час викладання курсу «Фізика» [Текст] / Ж. В. Воронцова, А. О. Пак // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : матеріали ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 231-232
4 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Створення лабораторного відеопрактикуму з курсу «Електротехніка» [Текст] / Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу : тези ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 26 верес. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 229-230
Повний текст
5
Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81
2013
6
Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71
7 Воронцова, Жанна Вадимовна.
Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 7-8
Повний текст
2012
8
Фізика [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 103 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4558 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
9 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Концепції сучасного природознавства [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі). - Харків : [б. в.], 2012. - 170 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4541 (Репозітарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2011
10 Погожих, Микола Іванович.
Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 397-405
2010
11 Кривий, О. В.
Методи та прилади для визначення забруднюючих речовин в продуктах харчування [Текст] / О. В. Кривий ; наук. керівник Ж. В. Воронцова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 340
12 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Фізичні методи в м'ясній та молочній промисловості [Текст] / Ж. В. Воронцова // Сучасні проблеми техніки та технології харчових виробництв, ресторанного бізнесу та торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 18 листоп. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 262-263
13 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Формування творчої особистості в процесі підготовки фахівців інженерного напряму [Текст] / Ж. В. Воронцова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 279-280
14 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Особливості самореалізації студентів в умовах університетського середовища [Текст] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки каф. педагогіки : збірник наук. пр. Харків. нац. ун-ту ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2010. - Вип. 23. - С. 25-33
15 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Психолого-педагогічний аналіз сутності поняття “Самореалізація особистості” [Текст] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки каф. педагогіки : збірник наук. пр. Харків. нац. ун-ту ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2010. - Вип. 22. - С. 27-36
2005
16 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Можливості самореалізації учня в навчальному процесі [Текст] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки кафедри педагогіки : збірник наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ, 2005. - Вип. ХІІІ-X. - С. 29-36
17 Погожих, Микола Іванович.
Особливості використання спектрофотометра типу СФ-46 для кількісного та якісного аналізу [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 329-335
2004
18 Воронцова, Жанна Вадимівна.
Реалізація творчого потенціалу студентів при проведенні практичних занять [Текст] / Ж. В. Воронцова // Наукові записки кафедри педагогіки. - Харків : Основа, 2004. - Вип. XI