2015 |
1 | > Захаренко, В. О. Установка для визначення розподілу макропор у шкіряних виробах [Текст] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 167-168 | Повний текст |
---|
2 | > Захаренко, В. О. Обчислення розподілу пор у шкіряних виробах [Текст] / В. О. Захаренко, О. Г. Дьяков, Ж. В. Воронцова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 169-170 | Повний текст |
---|
2014 |
3 | > Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81 | |
---|
2013 |
4 | > Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71 | |
---|
5 | > Воронцова, Жанна Вадимовна. Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова> // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 7-8 | Повний текст |
---|
2012 |
6 | > Фізика [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 103 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4558 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
7 | > Воронцова, Жанна Вадимівна. Концепції сучасного природознавства [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі). - Харків : [б. в.], 2012. - 170 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4541 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2011 |
8 | > Погожих, Микола Іванович. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 397-405 | |
---|
2005 |
9 | > Воронцова, Жанна Вадимівна. Можливості самореалізації учня в навчальному процесі [Текст] / Ж. В. Воронцова> // Наукові записки кафедри педагогіки : збірник наук. пр. ХНУ ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ, 2005. - Вип. ХІІІ-X. - С. 29-36 | |
---|
10 | > Погожих, Микола Іванович. Особливості використання спектрофотометра типу СФ-46 для кількісного та якісного аналізу [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 329-335 | |
---|
2004 |
11 | > Воронцова, Жанна Вадимівна. Реалізація творчого потенціалу студентів при проведенні практичних занять [Текст] / Ж. В. Воронцова> // Наукові записки кафедри педагогіки. - Харків : Основа, 2004. - Вип. XI | |
---|