2014 |
1 | > Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81 | |
---|
2013 |
2 | > Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71 | |
---|
3 | > Воронцова, Жанна Вадимовна. Приготовление серебряной воды и ее использование в пищевой промышленности [Електронний ресурс] / Ж. В. Воронцова> // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 7-8 | Повний текст |
---|
2012 |
4 | > Фізика [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 103 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4558 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
5 | > Воронцова, Жанна Вадимівна. Концепції сучасного природознавства [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Ж. В. Воронцова, О. Г. Дьяков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі). - Харків : [б. в.], 2012. - 170 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4541 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2011 |
6 | > Погожих, Микола Іванович. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова, І. М. Павлюк> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 397-405 | |
---|
2005 |
7 | > Погожих, Микола Іванович. Особливості використання спектрофотометра типу СФ-46 для кількісного та якісного аналізу [Текст] / М. І. Погожих, Ж. В. Воронцова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 329-335 | |
---|