2023 |
1 | > Murlykina, Natalia. Determination of functional properties of acylglycerol emulsifier obtained under mild conditions [Text] / N. Murlykina, O. Upatova> // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
2 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків [Текст] / О. П. Афанасьєва, О. І. Упатова> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4 | Повний текст |
---|
3 | > Murlikina, N. Determination of Functional Properties of Acylglycerol Emulsifier Obtained under Mild Conditions [Electronic resource] / N. Murlikina, O. Upatova> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 159. - DOI 10.3390/ASEC2023-15959. - | Повний текстПовний текст |
---|
2022 |
4 | > Murlikina, N. Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 32 | |
---|
5 | > Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Murlikina, N. Evaluation of the Oxidative Stability of Emulsifiers of an Acylglicerol Origin [Text] / N. Murlikina, O. Upatova> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
2021 |
7 | > Упатова, Олена Іванівна. Розробка купажованої олії, збалансованої за співвідношенням ω-6:ω-3 жирних кислот [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2(34). - С. 55-69 | |
---|
8 | > Перспективи використання пажитника сінного в технології продуктів оздоровчої спрямованості [Текст] / О. В. Соломенцева, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. І. Упатова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 61 | |
---|
2020 |
9 | > Маркетинг інновацій харчових продуктів функціонального призначення [Текст] / О. В. Жегус, О. І. Упатова, А. Б. Лях, Н. Л. Савицька, А. П. Грінько, М. Л. Серік> // Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій : кол. монографія. - Суми : Триторія, 2020. - С. 321-336 | |
---|
10 | > Упатова, Олена Іванівна. Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 46-48 | |
---|
11 | > Щербина, А. Ю. Використання купажованих олій у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] / А. Ю. Щербина, наук. керівник О. І. Упатова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 86 | |
---|
2019 |
12 | > Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : практ. курс : навч. посібник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, О. І. Упатова, Л.С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2019. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 82. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
13 | > Дуденко, Н. В. Дієтичне харчування. Практичний курс [Електронний ресурс] : навч. посібник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, О. І. Упатова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 82 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
14 | > Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. спец. 181 Харчові технології : (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань. - Харків : [б в.], 2018. - 102 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4173 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 102. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
15 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Досвід співпраці вищих навчальних закладів зі спеціалізованими класами ЗОШ [Текст] / Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. І. Упатова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 274-275 | |
---|
16 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов [Текст] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 269-270 | Повний текст |
---|
17 | > Упатова, Олена Іванівна. Вивчення інтервалів переходу забарвлення природного індикатора на основі листя червонокачанної капусти [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 330-331 | |
---|
18 | > Сірко, А. А. Бензопірен – хіміко-екологічна проблема сучасності [Текст] / А. А. Сірко, наук. керівник : О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 146 | |
---|
2015 |
19 | > Основи органічної хімії [Електронний ресурс] : теорія і практикум; навч. посібник / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна, Т. О. Кузнецова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2015. - 112 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4140 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 110. - ISBN 978-966-405-384-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
20 | > Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers [Electronic resource] / N. Murlykina, O. Upatova, M. Yancheva, O. Ukleina, M. Murlykina> // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 299-309. | Повний текст |
---|
2014 |
21 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Органічна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник; лаб. практ. ; вправи і завдання / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова, О. Г. Уклеіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2014. - 210 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4134 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 207. - ISBN 978-966-405-342-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2011 |
22 | > Мурликіна, Наталя Віталіївна. Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи [Електронний ресурс] / Н. В. Мурликіна, О. І. Упатова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 189-190 | Повний текст |
---|
2009 |
23 | > Харчова хімія [Текст] : робоча програма з дисциплини за спец. 6.1401000 Готельно-ресторанна справа для студентів 1 курса / Т. О. Кузнецова, О. І. Упатова, В. Г. Горбань, М. Л. Серік. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 39 с. - Б. ц. | |
---|
2001 |
24 | > Кінетика процесу окислення бета-каротину під час екстракції його олією з моркви [Текст] / Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, Т. К. Перцева, Ф. В. Перцевой, О. І. Упатова, Б. Т. Гарицарек> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 12-22 | |
---|