Удовенко Інна Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
2
Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц.
3
Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц.
4
Особливості викладання іноземної мови в умовах дистанційного навчання [Текст] / А. О. Колесник, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, О. М. Муравйова // Сучасні дослідження з іноземної філології : збірник наук. пр. - 2023. - № 5 (23)
5
Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
Повний текст
6
Тандем-технології як інноваційні технології навчання іноземних мов [Текст] / А. О. Колесник, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова // Сучасні дослідження з іноземної філології. - 2023. - № 2 (24). - С. 317-325
7
Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц.
8 Udovenko, I.
The commodification of culture and tourism [Text] / I. Udovenko, L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 228-230
Повний текст
2022
9 Kopytsia, A.
The competitive advance of foreign languages [Text] / A. Kopytsia, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 134-136
10 Grida, N.
The main factors of a foreing language as a competitivness today [Text] / N. Grida, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 127-128
11 Netipa, B.
The role of foreign language in the modern world [Text] / B. Netipa, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 140-142
12 Naprasnyk, M.
Digital and Internet marketing [Text] / M. Naprasnyk, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 227-228
13 Kovaleva, M.
Features of hr management digitalization [Text] / M. Kovaleva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 185
14 Bondarenko, A.
Marketing aspects of management entrepreneurial activity [Electronic resource] / A. Bondarenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 217-218
15 Zhilkov, H.
The effect of income changes on consumer choices [Electronic resource] / H. Zhilkov, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 219-220
16 Chelombitko, P.
International economic relations [Electronic resource] / P. Chelombitko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 215-216
17
Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц.
18 Удовенко, Інна Володимирівна.
Формування професійної компетентності студентів в умовах електронного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 467-469
19 Yeremyeyeva, D.
Prospects of the development of modern management [Electronic resource] / D. Yeremyeyeva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 182-184
20 Tkachenko, C.
Importance of English in our life [Text] / C. Tkachenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 146-147
21 Dmytrenko, A.
Analysis of the practice of decision-making on the formation of a project financing system [Electronic resource] / A. Dmytrenko, scientific supervisor L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 218-219
2021
22 Fomina, O.
Innovation management [Electronic resource] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 246-247
23 Shestopalov, A.
Advertising in marketing [Text] / A. Shestopalov, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 284
24 Fomina, O.
Advertising for restaurants [Text] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 279
25 Удовенко, Інна Володимирівна.
Роль інформаційно-комунікаційних технологій в рішенні задач індивідуалізації і диференціації навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 258-259
26 Удовенко, Інна Володимирівна.
QR-код у методиці змішаного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 91-92
27 Pritula, L.
Importance of communication in advertising business [Text] / L. Pritula, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 259
28 Glazunova, Ya.
Nutritional supplements [Текст] / Ya. Glazunova, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 222
29 Seredenko, N.
Restaurant business [Text] / N. Seredenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 266
30 Romanyuk, L.
Robotization in restaurants [Text] / L. Romanyuk, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 262
31 Zhovtun, A.
Text massaging for marketing agencies [Text] / A. Zhovtun, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 231
32 Kutsenko, V.
Economic models and Maths [Text] / V. Kutsenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 241
33 Удовенко, Інна Володимирівна.
Інструментарій та вимоги до студента й викладача в разі застосування змішаного навчання іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 222-223
34 Seredina, A.
Hotel business in a pandemic [Text] / A. Seredina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 267
35 Gushchina, I.
Prospects of hospitality industry development [Текст] / I. Gushchina, наук. керівник : I. Udovenko, Л. А. Подворна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 227
2020
36 Удовенко, Інна Володимирівна.
Реалізація синергетичного підходу у викладанні іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 326-327
37
Теоретичні питання використання технологій blended learning під час вивчення іноземних мов [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, І. В. Удовенко, Новрузов Айдин Новруз-огли // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 210-211
38 Simanovych, Yu.
The role of nutrition in social and economic development [Text] / Yu. Simanovych, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 354
39 Удовенко, Інна Володимирівна.
Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 220-221
40 Колесник, Аліна Олексіївна.
Навчальна мовленнєва ситуація як двигун підвищення ефективності спілкування студентів іноземною мовою [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, І. В. Удовенко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 200-201
41 Удовенко, Інна Володимирівна.
Сучасні методи використання змішаного навчання під час вивчення іноземної мови у ЗВО [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 271-273
42 Удовенко, Інна Володимирівна.
«Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей [Текст] : навч.-метод. посібник / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц.
43 Gavrylchenko, V.
The role of business ethics in corporate strategy [Text] / V. Gavrylchenko ; scientific supervisor: A. Borysova, I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 251
44 Marcyn, E.
Economic benefits of investing in nutrition [Text] / E. Marcyn, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 303
45 Okorom, A.
Climate change global impact on nutrition [Text] / A. Okorom, scientific supervisor : A. Borisova, I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 319
46 Onopriienko, V.
7 key operational areas of hotel managment [Text] / V. Onopriienko, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 321
47 Petrenko, K.
Management accounting [Text] / K. Petrenko, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 331
48 Удовенко, Інна Володимирівна.
Навчально-методичний посібник «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц.
49 Tolok, A.
Work-and-family culture as a part of corporate strategy [Text] / A. Tolok, scientific supervisor : A. Borisova, I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 366
50
How to find the right employees and keep them? [Text] / F. Osuchukwu, A. Kovalenko ; scientific supervisor: A. Borisova, I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 324
51 Удовенко, Інна Володимирівна.
Шляхи удосконалення викладання іноземної мови для студентів економічних спеціальностей [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 263-265
52 Simyguk, K.
Innovations in the hotel business [Text] / K. Simyguk, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 353
2019
53 Holdun, M.
Catering [Text] / M. Holdun, scientific supervisor I. Udovenko // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 356
54
Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей. Ч. 2 [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 50 с. - Б. ц.
2018
55
Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 90 с. - Б. ц.
2017
56 Арделян, М. В.
Проблема міжкультурної комунікації в навчанні іноземних мов [Текст] / М. В. Арделян, І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 254-255
57 Скрынник, Н. А.
Аспекты гуманитарной подготовки студентов вуза к вопросу научного изучения хронотопа на примере драматургии А. Ф. Писемского [Текст] / Н. А. Скрынник, И. В. Удовенко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 377-386
Повний текст
58 Удовенко, Інна Володимирівна.
Формування вмінь аудіювання під час самостійної роботи студентів із використанням технічних засобів навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 370-377
Повний текст
59 Єлісова, К. Я.
Найрозвиненіші туристичні держави [Текст] / К. Я. Єлісова, наук. керівник І. В. Удовенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 392
60 Клюєва, В. Ю.
Структура готельного персоналу [Текст] / В. Ю. Клюєва, наук. керівник І. В. Удовенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 404
2013
61
Методичні аспекти застосування навчального інтерактивного електронного посібника "Le Francais" у процесі викладання іноземних мов [Текст] / Л. М. Янчева, А. О. Борисова, І. В. Удовенко, С. П. Вялкіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр., у 2 ч. - 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 200-201