2024 |
1 | > Quantum English («Квантова англійська») [Текст] : метод. рек. з англ. мови для студентів 4 курсу спец. 123 Комп'ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації та 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / авт.-уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 124 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
2 | > Ділові переговори [Текст] : метод. рекомендації з англ. мови для студентів усіх спец. / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : робоча програма для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 7 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Особливості викладання іноземної мови в умовах дистанційного навчання [Текст] / А. О. Колесник, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології : збірник наук. пр. - 2023. - № 5 (23) | |
---|
5 | > Культура наукової англійської мови [Текст] : метод. рек. для слухачів наук. курсів / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
6 | > Тандем-технології як інноваційні технології навчання іноземних мов [Текст] / А. О. Колесник, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова> // Сучасні дослідження з іноземної філології. - 2023. - № 2 (24). - С. 317-325 | |
---|
7 | > Методичні рекомендації для слухачів наукових курсів «Культура наукової англійської мови» [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 116 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Udovenko, I. The commodification of culture and tourism [Text] / I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 228-230 | Повний текст |
---|
2022 |
9 | > Kopytsia, A. The competitive advance of foreign languages [Text] / A. Kopytsia, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 134-136 | |
---|
10 | > Grida, N. The main factors of a foreing language as a competitivness today [Text] / N. Grida, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 127-128 | |
---|
11 | > Netipa, B. The role of foreign language in the modern world [Text] / B. Netipa, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 140-142 | |
---|
12 | > Naprasnyk, M. Digital and Internet marketing [Text] / M. Naprasnyk, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 227-228 | |
---|
13 | > Kovaleva, M. Features of hr management digitalization [Text] / M. Kovaleva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 185 | |
---|
14 | > Bondarenko, A. Marketing aspects of management entrepreneurial activity [Electronic resource] / A. Bondarenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 217-218 | |
---|
15 | > Zhilkov, H. The effect of income changes on consumer choices [Electronic resource] / H. Zhilkov, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 219-220 | |
---|
16 | > Chelombitko, P. International economic relations [Electronic resource] / P. Chelombitko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 215-216 | |
---|
17 | > Методичні рекомендації з підготовки до Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з англійської мови для студентів 4 курсу усіх спеціальностей [Текст] / уклад.: А. О. Колесник [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Формування професійної компетентності студентів в умовах електронного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 10 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 467-469 | |
---|
19 | > Yeremyeyeva, D. Prospects of the development of modern management [Electronic resource] / D. Yeremyeyeva, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 182-184 | |
---|
20 | > Tkachenko, C. Importance of English in our life [Text] / C. Tkachenko, scientific supervisor : L. Podvorna, I. Udovenko> // Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання : матеріали VІІІ Міждисциплінар. наук.-практ. конф. студентів і молодих учених, м. Харків, 30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 146-147 | |
---|
21 | > Dmytrenko, A. Analysis of the practice of decision-making on the formation of a project financing system [Electronic resource] / A. Dmytrenko, scientific supervisor L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 28 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 218-219 | |
---|
2021 |
22 | > Fomina, O. Innovation management [Electronic resource] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 246-247 | |
---|
23 | > Shestopalov, A. Advertising in marketing [Text] / A. Shestopalov, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 284 | |
---|
24 | > Fomina, O. Advertising for restaurants [Text] / O. Fomina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 279 | |
---|
25 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Роль інформаційно-комунікаційних технологій в рішенні задач індивідуалізації і диференціації навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 258-259 | |
---|
26 | > Удовенко, Інна Володимирівна. QR-код у методиці змішаного навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 91-92 | |
---|
27 | > Pritula, L. Importance of communication in advertising business [Text] / L. Pritula, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 259 | |
---|
28 | > Glazunova, Ya. Nutritional supplements [Текст] / Ya. Glazunova, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 222 | |
---|
29 | > Seredenko, N. Restaurant business [Text] / N. Seredenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 266 | |
---|
30 | > Romanyuk, L. Robotization in restaurants [Text] / L. Romanyuk, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 262 | |
---|
31 | > Zhovtun, A. Text massaging for marketing agencies [Text] / A. Zhovtun, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 231 | |
---|
32 | > Kutsenko, V. Economic models and Maths [Text] / V. Kutsenko, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 241 | |
---|
33 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Інструментарій та вимоги до студента й викладача в разі застосування змішаного навчання іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 222-223 | |
---|
34 | > Seredina, A. Hotel business in a pandemic [Text] / A. Seredina, наук. керівник : I. Udovenko, L. Podvorna> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 267 | |
---|
35 | > Gushchina, I. Prospects of hospitality industry development [Текст] / I. Gushchina, наук. керівник : I. Udovenko, Л. А. Подворна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 227 | |
---|
2020 |
36 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Реалізація синергетичного підходу у викладанні іноземних мов [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 326-327 | |
---|
37 | > Теоретичні питання використання технологій blended learning під час вивчення іноземних мов [Текст] / А. О. Борисова, А. О. Колесник, І. В. Удовенко, Новрузов Айдин Новруз-огли> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 210-211 | |
---|
38 | > Simanovych, Yu. The role of nutrition in social and economic development [Text] / Yu. Simanovych, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 354 | |
---|
39 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 220-221 | |
---|
40 | > Колесник, Аліна Олексіївна. Навчальна мовленнєва ситуація як двигун підвищення ефективності спілкування студентів іноземною мовою [Текст] / А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, І. В. Удовенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 200-201 | |
---|
41 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Сучасні методи використання змішаного навчання під час вивчення іноземної мови у ЗВО [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 271-273 | |
---|
42 | > Удовенко, Інна Володимирівна. «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей [Текст] : навч.-метод. посібник / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц. | |
---|
43 | > Gavrylchenko, V. The role of business ethics in corporate strategy [Text] / V. Gavrylchenko ; scientific supervisor: A. Borysova, I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 251 | |
---|
44 | > Marcyn, E. Economic benefits of investing in nutrition [Text] / E. Marcyn, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 303 | |
---|
45 | > Okorom, A. Climate change global impact on nutrition [Text] / A. Okorom, scientific supervisor : A. Borisova, I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 319 | |
---|
46 | > Onopriienko, V. 7 key operational areas of hotel managment [Text] / V. Onopriienko, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 321 | |
---|
47 | > Petrenko, K. Management accounting [Text] / K. Petrenko, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 331 | |
---|
48 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Навчально-методичний посібник «Le Français» Французька мова як друга іноземна для студентів економічних спеціальностей» [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 144 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Tolok, A. Work-and-family culture as a part of corporate strategy [Text] / A. Tolok, scientific supervisor : A. Borisova, I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 366 | |
---|
50 | > How to find the right employees and keep them? [Text] / F. Osuchukwu, A. Kovalenko ; scientific supervisor: A. Borisova, I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 324 | |
---|
51 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Шляхи удосконалення викладання іноземної мови для студентів економічних спеціальностей [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 263-265 | |
---|
52 | > Simyguk, K. Innovations in the hotel business [Text] / K. Simyguk, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 353 | |
---|
2019 |
53 | > Holdun, M. Catering [Text] / M. Holdun, scientific supervisor I. Udovenko> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 356 | |
---|
54 | > Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей. Ч. 2 [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
55 | > Методичні рекомендації з розвитку навичок писемного та усного мовлення з другої іноземної мови (французька) для студентів економічних спеціальностей [Текст] / уклад.: І. В. Удовенко, Л. А. Подворна. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
56 | > Арделян, М. В. Проблема міжкультурної комунікації в навчанні іноземних мов [Текст] / М. В. Арделян, І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 254-255 | |
---|
57 | > Скрынник, Н. А. Аспекты гуманитарной подготовки студентов вуза к вопросу научного изучения хронотопа на примере драматургии А. Ф. Писемского [Текст] / Н. А. Скрынник, И. В. Удовенко> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 377-386 | Повний текст |
---|
58 | > Удовенко, Інна Володимирівна. Формування вмінь аудіювання під час самостійної роботи студентів із використанням технічних засобів навчання [Текст] / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 370-377 | Повний текст |
---|
59 | > Єлісова, К. Я. Найрозвиненіші туристичні держави [Текст] / К. Я. Єлісова, наук. керівник І. В. Удовенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 392 | |
---|
60 | > Клюєва, В. Ю. Структура готельного персоналу [Текст] / В. Ю. Клюєва, наук. керівник І. В. Удовенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 404 | |
---|
2013 |
61 | > Методичні аспекти застосування навчального інтерактивного електронного посібника "Le Francais" у процесі викладання іноземних мов [Текст] / Л. М. Янчева, А. О. Борисова, І. В. Удовенко, С. П. Вялкіна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр., у 2 ч. - 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 200-201 | |
---|